Miért vagytok magányosak?
Figyelt kérdés
Kor,nemet írjatok.2019. aug. 6. 21:35
11/13 anonim válasza:
Valahogy nem találok barátokat. Akik voltak barátnőim, azokat úgymond 'hátrahagytam' az egyetem- Pestre költözés miatt, így eltávolodtunk. Az egyetemen az összes lány vagy p.csa, vagy összenőtt a pasijával, vagy zárkózottabb, vagy még nagyon gyerek. Párom van, nagyon jól megvagyunk, csak neki is vannak barátai, akikkel összetartanak, nekem meg nincs semmi barátnőm.. Ezvan. Kicsit talán koraérett vagyok, vagy fenetudja.
21/L
12/13 anonim válasza:
Csak.
Na jó, inkább ezért.
De a lényeg érthető, ez is egy választás, ami sokszor egyszerűbb mint munkát fektetni abba, hogy elviselhető személy legyek.
33F
13/13 anonim válasza:
Mert nem tudok ismerkedni. Butább vagyok mint az átlag és a szociális képességek teljes hiánya tapasztalható nálam. 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!