Akik magányosak, Ti nem vágytok társaságra szilveszterkor?
Nyugtasson a tudat, hogy a szilveszteri program mindig pocsék. Az emberek kötelezőnek érzik, hogy elmenjenek és nagyon jól szórakoznak, de többnyire fős az egész.
Én aludni fogok.
Én meg életemben összesen egyszer voltam szilveszterkor bulizni.
Mondjuk nekem nem is nagyon hiányzik. Főiskolás koromban ilyenkor javában a vizsgákra készültem, mióta dolgozok, azóta meg egyszerűen csak jól esik lazulni, pihenni az egész éves hajtás után. Vagy csak lazulok egyet, vagy a hobbimmal foglalkozok. Nekem ez többet megér, mint tuc-tuc zenére félrészegen vonaglani. :D
Persze, nem vagyunk egyformák. De itt a probléma nem a szilveszter maga, hanem az, hogy magányos vagy. De ezt sem kell túlstresszelni: majd lesz valakid. ;) Addig pedig próbáld meg jól érezni magad! Egyedül is lehet ám tök jól szórakozni. :)
Köszönöm a válaszokat!
Igazából én sem olyan társaságra gondoltam,akikkel holt részegre leihatom magam, sőt nem is szeretem annyira az alkoholt. Nem is feltétlen bulizásra gondoltam, csak olyan jó lenne társaságban tölteni. Akár egy közös filmnézés,vagy együtt nézni a tűzijátékot. Bulizni amúgy sem nagyon jártam eddig életemben.
Én is hasonlóan érzek, bár én csak egy valakivel szeretnék lenni, mert nem bírom a képmutató "baráti" társaságokat. De sajnos nem rendelkezem igazi baráttal, így idén is egyedül leszek.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!