Hogyan tudnánk szert tenni egy baráti társaságra?
Ha van közös érdeklődés, vagy valami hobbi, ami mindkettőtöket érdekel és tetszik, akár sport, vagy valami más érdeklődési kör, akkor léteznek erre programok. Akár a zene, ha elmentek egy koncertre, vagy előadásra, ott már nyitottabban lehet barátkozni, és akár spontán is alakulhat életre szóló barátság.
Vagy pl. ha téged érdekel valami, akkor a barátod is próbáld rávenni, hogy kísérjen el. Léteznek beszélgetős összejövetelek, pl egy egy adott témát kibeszél egy résztvevő társaság. Én a legutóbb egy könyv kapcsán voltam ilyenen, és bár nem sokan voltak ott, de senkit nem ismertem előtte, viszont ott már kialakult egy kis közösség, és van akivel rendszeresen tartom a kapcsolatot, és értékes ember. A lehetőségek számtalanok, csak olyan tevékenység keretében, ami nektek is tetszik. Kirándulós, vagy túracsoportok ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!