Szilveszterkor egyedül hova lehet menni?
Nincsenek barátaim, így nem tudok sehova menni szilveszterezni, de már szégyellem magam a szülők előtt, hogy 22 évesen is otthon üljek egész este.
Hova tudnék elmenni egyedül, legalább pár órára, így szilveszter este? Köszi a válaszokat!
Biztos, hogy lesznek programok szilveszterkor ahová elmehetsz :)
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele de ha én Magyarországi lennék akkor nem lenne gondom a barát szerzéssel.
De ha egyébként is otthon ülsz, akkor nem szégyenled magad, csak szilveszterkor? Why?
Nincs mit ezen szégyellni.
Én nem szeretem a szilveszterezést, nekem az otthonülés ilyenkor extrán jó program :D
De egy tipp: utazás.
Utazz el valahova, és mozdulj ki. Vegyél ki egy szállást hostelben, ahol kb senki nem ismer senkit, mégis együtt fogtok szórakozni.
Én szingliként átalszom az egészet általában.
Idén más lesz, tűzoltó szolgálatot fogok vállalni egy rendezvényen. (mivel kiképzett <önkéntes> tűzoltó vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!