Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Rákospalotának az M3as bekötő...

Rákospalotának az M3as bekötő és a vasút kozotti reszen milyen lakni?

Figyelt kérdés

Csaladi hazas kornyek, ugy latom sok a roma, es az ukran. Eleg lepusztult a kornyek, sok a szemet.

Viszont kozel a belvaros es szerintem a tomegkozlekedes is egesz jo.

Velemenyek, tapasztalatok?

2019. febr. 17. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rákospalota nagy része egy undormány, annál már csak az Újpalotai lakótelep a rosszabb környék a kerületben. Én Rákospalotán lakom 3 éve (az M3-astól 2 utcányira, csak a másik oldalon), de amint tehetem, húzok innen. Jó a közlekedés, az tény, de ebben minden előnye ki is merűl a környéknek.
2019. febr. 23. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Bovebben ki tudod fejteni lecci ?:)
2019. febr. 23. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Többek között azok miatt, amiket te a kifejtésben leírtál. Mi voltunk azon a kòrnyéken házat nézni, mielött a mostani helyünkre költöztünk, és ritka lepukkant egy környék volt. Ráadásul egyre több a roma, már mifelénk is, pedig ez a rész régebben kevésbé volt fertőzött (sokat jártam erre már azelőtt is, mielőtt ideköltöztünk). A vasútállomás környékét meg inkább nem említem. És akkor még nem beszéltem az egész kerületre jellemző rengeteg drogosról, alkeszről, csövesről, illetve a Pólus Centerről (igaz, az már kicsit kijjebb esik), ami gyakorlatilag kétes alakok/seftelők gyűjtőhelye. Most ennyi jut eszembe.
2019. febr. 23. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyi, hogy nekem több atrocitásban is volt már részem, mióta itt lakunk, meg akartak verni, drogosok, seftelők zargattak erőszakosan stb. Tudom, ilyen máshol is van, de mivel most ez a kerület a kérdés témája, gondoltam, leírom.
2019. febr. 23. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a reszletes valaszt:)
2019. febr. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!