VASÚTtól kb. milyen messze jó lakni, ahol éjszaka nem hallani a vonatot?
Tegyük fel: sík terep, vasútvonaltól kertes házak sorakoznak egymás mellett egyenletesen, átlagos téglafalú családi ház, nem műanyagablak.
Biztos még sokmindentől függ, úgyhogy amennyire meg lehet így mondani.
Köszönöm első-második!
Egyébként az éjjel különösen érdekes, állítólag hosszútávon nem tesz jót a kipihentségnek, persze ki mennyire érzékeny, azért kérdezem, mert tudom, hogy én erre érzékeny vagyok.
A mi házunktól 30 méterre mennek a sínek (itt az állomás), ez az egyik legforgalmasabb vonal, napközben minimum negyedóránként mennek a vonatok (reggel 7-8 percenként is akár), késő estig kora hajnaltól, lehet éjszaka is, de mi abszolút nem halljuk :)
Ha valaki érzékeny rá, akkor lehet felriad, de évek óta itt lakunk, teljesen süketek vagyunk rá. Reggelente nyitott ablakon az ágyból hallgatom a bemondást, hogy késnek-e a vonatok vagy sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!