Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a BKV...

Mi a véleményetek a BKV éjszakai járatairól?

Figyelt kérdés
Még nem utaztam soha éjszakaival, így gondoltam megkérdezlek titeket, hogy mégis mennyire veszélyes, vagy biztonságos?

2013. jún. 27. 20:49
 1/7 anonim válasza:
Én elég sokat járok vele... a tömegen kívül (néhány járat igencsak zsúfolt) még nem volt nagy gáz. Szerencsére....
2013. jún. 27. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik tele van biztonsági őrrel, szóval semmi gond nincs velük.
2013. jún. 27. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Néhány forgalmasabb járatot kivéve szinte minden buszon van biztonsági szolgálat, de igazából amikor még nem volt, akkor sem volt különösebben veszélyes az éjszakai utazás. Inkább akkor legyél résen, amikor leszállsz egy kihaltabb részen, bár az erőszakos bűncselekmények úgy általában véve nem gyakoriak még e területeken sem.
2013. jún. 27. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakain általában a fele alszik, a fele próbál józanodni. Sose volt bajom, pedig nőként évekig egyedül utaztam. Pluszban legtöbbön jegyellenőrzés van, így nem is mernek kötözködni bárkivel.
2013. jún. 27. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
néhány hányó egyeddel találkoztam már, de soha semmi veszélyes dolog nem történt
2013. jún. 28. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Én 9 éve utaztam rajta utoljára, és akkor megfogadtam hogy soha többet. Legalább is egyedül semmiképp. Végig attól rettegtem, valaki belém (is) köt a sleppjével együtt, nagyon produkálta magát az idióta. Akkor a Határ úton átszálltam egy másik buszra, ami "barátságosabb" volt.
2013. júl. 28. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak nagy gondok lenni. Legbosszantóbb, ami eddig történt, hogy egy hülyegyerek hányt egyet, erre a sofőr leszállított mindenkit a minuszokban.
2013. júl. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!