Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Támogatnád, hogy induljanak...

Támogatnád, hogy induljanak Magyarországon olyan éjszakai vonatok (pl. Szentgotthárd-Budapest-Csenger viszonylatban) amik direkt lassan mennek, hogy jól ki tudd aludni magad, mire célba érsz?

Figyelt kérdés

2013. máj. 24. 13:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A vonat nem éjszakai melegedő, hanem közlekedési eszköz. A felhasználását is erre kell optimalizálni, ebbe pedig nem férnek bele a direkt lassan járó, alacsony kihasználtságú éjszakai személyvonatok.
2013. máj. 24. 13:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Naná. Meg a kereszteződés előtt a vonatvezető lábujjhegyen nyomná a dudát.
2013. máj. 24. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Tök fölösleges. Hányan használnák? Kb 10-12 óra lenne a menetidő. Nincs ilyen hosszú éjszaka. Aludni meg nem a (belföldi) vonaton kell.
2013. máj. 24. 13:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
OK, de alváshoz hálókocsi kell, amibe kevesebb utas fér, ezért a viteldij arányosan t9bb lenne. Szentgotthárd-Budapest 25000 forint megfelelne?
2013. máj. 24. 13:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az éjszakai vonat nem ördögtől való ötlet, sőt ha jól tudom néhány van is. A forgalmasabb vonalakon lenne rá igény, elsősorban Budapest elővárosi vonalain + esetleg néhányon. Az viszont totál hülyeség, hogy lassan menjenek, hogy ki tudd aludni magad :D
2013. máj. 24. 13:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, vannak kifejezetten éjszakai vonatok, de azok nemzetköziek.

Mellesleg az elővárosi vonatok is szinte non-stop járnak. Az utolsó fél egykor van, az első hajnali háromkor.

2013. máj. 24. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez hülyeség lenne...

Úgy is szerintem nem sokan tudnak egy vonaton nyugodtan aludni, örülnek, ha pár óra alatt megvan az út.

Annál rosszabb számomra semmi se lehetne, hogy az éjszakában egy vonat 30-al menjen, ráadásul mikor magamban vagyok. Borzasztó lenne, úgy sem aludnék semmit.

2013. máj. 24. 15:13
 8/14 anonim ***** válasza:
én is maximum azt az ötletet támogatnám akár busszal akár vonattal, hogy legalább 1 vagy 2 éjszakai távolsági járat nem lenne rossz. én például gyakran járok az országban mindenfelé, és szinte kivétel nélkül éjszakáznom kell. az ilyen dolgokra kellene inkább fizetni mindenféle pótdíjat, nem a semmire...na, de hát ez ebben az országban teljesen máshogy működik.
2013. máj. 25. 08:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én például nyáron el tudnék képzelni éjszakai gyors vagy expresszvonatokat, amivel az ország távolabbi részeiről lehetne a Balatonra utazni úgy, hogy este indulsz, reggelre a Balatonnálvagy :) kellene a vonatba egy hálókocsi, két 2. osztályúfekvőhelye, meg valami fülkés ülőhelyesek, és jó lenne :)
2013. máj. 25. 10:37
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
#9 Ezt te sem gondoltad komolyan?
2013. júl. 30. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!