Házat szeretnénk venni, ami jó lenne közel van a vasúthoz. Én a csendes helyeket kedvelem, vasút mellett milyen lakni?
Figyelt kérdés
Konkrètan Beleden van ez a ház.A sínekkel szembeni kis utcában a negyedik ház az ami tetszik.Mikor ott voltunk akkor ment egy vonat,azt az utcán is alig hallottuk,viszont ez szombati nap volt.Nem tudom mennyire forgalmas ott hétköznap a vonatközlekedés,illetve tehervonatok járnak-e...2017. júl. 17. 08:28
1/14 anonim válasza:
Megszokod. Fel fogsz riadni, amikor az 5.57-es vonat késik.
2/14 anonim válasza:
ha a csendes helyeket kedveled akkor ne a sínek mellé költözz ...de meg lehet szokni és akaratlanul is tudni fogod kívülről a menetrendet.
3/14 anonim válasza:
Lehet csendes az is, csak nem akkor amikor jön a vonat...
4/14 anonim válasza:
Én a vasúttól kb 3 perc sétára laktam. Nem egyszer keltem éjjel arra, hogy valami tehervonat hosssssssszasan, nyikorogva fékezett. Volt, hogy azt sem tudtam hol vagyok, mi van. De egyébként sok vizet nem zavart.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Azt tudja v.ki,hogy Beleden(Győr-Moson-Sopron megye) sok vonat jár keresztül?
2017. júl. 17. 14:19
6/14 anonim válasza:
Nézz már meg egy menetrendet, könyörgöm, hogyha komolyan gondolod a költözést!
Vagy kérdezd meg a szomszédokat, ott lakó idős néniket, ők valószínűleg egész nap kertben/házban vannak, szóval minden vonatot hallanak. (Ha nem nagyothallók)
De szerintem ahol vonatok járnak az a környék sosem lesz csendes, hacsak nem napi 2 vonat jár.
7/14 anonim válasza:
Nálunk el lehet lakni a vasút mellett. A Gyurcsány bezáratta az egész vonalat
8/14 A kérdező kommentje:
A szomszéd néniket nem áll módomban megkèrdezni,mivel jelenleg 500 km-re lakom onnan.Mikor megnèztük a házat erre már nem volt időnk.Nem kioktatást meg okoskodást kèrtem!Ha èrdemben nem tudsz válaszolni ezt tartsd meg magadnak!!!
2017. júl. 17. 15:56
9/14 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm szèpen a válaszokat!
2017. júl. 17. 15:57
10/14 anonim válasza:
Gondolom egy két kattintással a menetrendet a neten is megtalálnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!