Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mondja sok fiú, hogy...

Miért mondja sok fiú, hogy szereti a csendes lányokat, ha aztán végül úgyis egy nagypofájú mellett köt ki?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 20:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
mert azzal tud egyről a kettőre lépni
2014. febr. 11. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
hogy jól átverjenek téged
2014. febr. 11. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Amiért a lányok azt mondják, hogy a szerény, kedves, rendes fiúkat szeretik, aztán egy nagy pofájú, iszákos barom mellet kötnek ki.
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez örök kérdés marad. Sajnos,nem tudom.
 5/12 anonim ***** válasza:
Minden csendes lany egy ido utan ugy is nagypufaju lesz ... gondold el mi lenne, ha mar eleve a nagypofajurol indulna a dolog?
2014. febr. 11. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Én szeretem a csendes lányokat, egy nagypofáju egy idő után már irritálna. :)
2014. febr. 11. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert a csendes lányok nem állnak szóba sok fiúval. Mert csendesek.
2014. febr. 11. 20:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hármas válaszolóval!
2014. febr. 11. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem már ráuntak arra, hogy sok csendes lány tényleg csendes, nincs önálló véleménye (vagy nem meri kimondani), túlságosan visszahúzódik, de azért várja a sült galambot. (És én is feltehetném azt a kérdést, hogy vajon miért mondja sok átlagos lány, hogy neki átlagos srác kell, miközben meg kiszórják az ilyeneket, és szuperpasit képzelnek el maguk mellé.) És hát ugye az, hogy valaki csendes, nem jelenti automatikusan azt is, hogy ettől több lenne a "nagypofájúaknál", bár sokan azt hiszik. Rengeteg csendes, önbizalomhiányos lánynak adtam volna esélyt, de vagy leléptek, vagy elzavartak, és rájöttem, hogy ők sem feltétlenül érnek automatikusan többet másoknál. Szóval nem kell hasra esni egy csendes lány előtt, mert a többségük - amellett, hogy sokszor nem lehet velük mit kezdeni, mert visszahúzódnak, rettegnek, mindenkit elutasítanak, tőmondatokban kommunikálnak stb. - ugyanolyan felszínes, mint azok a lányok, akiket ők elítélnek. Tisztelet a kivételnek, mert köztük is vannak normálisak, de egyre kevesebben, és nekem a csendesebb lányokkal is elég rossz tapasztalataim vannak.
2014. febr. 11. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
a suket-nemak is jatszanak ebben a menetben? :)
2014. febr. 11. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!