Házat szeretnénk venni, ami jó lenne közel van a vasúthoz. Én a csendes helyeket kedvelem, vasút mellett milyen lakni?
Figyelt kérdés
Konkrètan Beleden van ez a ház.A sínekkel szembeni kis utcában a negyedik ház az ami tetszik.Mikor ott voltunk akkor ment egy vonat,azt az utcán is alig hallottuk,viszont ez szombati nap volt.Nem tudom mennyire forgalmas ott hétköznap a vonatközlekedés,illetve tehervonatok járnak-e...2017. júl. 17. 08:28
11/14 anonim válasza:
Bocs, hogyha beszólásnak vetted a válaszomat. De én, ha költözni akarnék, nem egy anonim oldalon kérdezősködnék a környékről, főleg, hogy csomó ember van, aki olyat ír, ami nem is igaz.
Az meg a másik, hogy egy olyan faluról kérdezel, amiről az emberek kb 80%-a mégcsak nem is hallott itt, honnan tudnának válaszolni.
A menetrendet remélem megnézted azóta.
12/14 A kérdező kommentje:
Már èrdeklődtem más tèmában erről a kisvárosról ès több olyan rendes válaszoló volt akik ott laknak ès nem okoskodtak,hanem válaszoltak gúnyos megjegyzèsek nèlkül a kèrdèseimre!!!Nagyon jó segítő válaszokat kaptam tőlük!Ez a baj ezzel az oldallal,hogy sokan már kèrdezni se mernek,mert egyesek ráérnek arra,hogy a kèrdèseket figyelik és ami nekik épp nem tetszik abba beleokoskodnak...A menetrendet megnèztem,de az csak egy dolog...
2017. júl. 17. 21:58
13/14 anonim válasza:
Hát én 2 km-re lakom az itteni vasúttól, de ha csend van, még így is hallom a vonat dudálását. :D
Ha a közvetlen közelében laknék biztos nagyon zavaró lenne.
14/14 anonim válasza:
Marha nagy okoskodás ám ha az ember azt tanácsolja nézd meg a neten a menetrendet. Mert ezt mertem tanácsolni. Erre kaptam egy két kioktató privát üzenetet. Az ilyen nulla inteligenciásbemberek miértbtesznek fel kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!