Létezik olyan csendes projektor, ami mellett ülve élvezhető egy prezentációs előadás? Milyen modellt javasolnátok ilyen célra kis termebe?
Hm....én inkább egy 50"-os LCD Tv-t javasolnék. :)
Kb. annyiba kerül mint egy középkategóriás projektor.
Sőt...akár egy 55-60"-os is kijön 250-300.000ből, és itt kezdődnek árban a FullHD projektorok is.
Szerintem a FullHD felbontás pedig elvárt egy mai projektornál, főleg, hogy a laptopok is már legalább 720p-t tudnak. Így elkerülhető a laptopon összerakott, aztán projektorra kivetített és teljesen másképp kinéző prezentáció problémája. :)
nem értesz semmit hozzá
prezentációhoz nem kell full HD
és a TV-nek vannak hátrányai is, pl. nem hordozható
arról nem beszélve, hogy sokkal drágábbak
jó lenne, ha az eredeti kérdésre tudna válaszolni valaki
De értek hozzá :)
Kimaradt a kérdésedből az, hogy hordoznád. ;) Kérdezz rendesen! :)
Egyébként meg de, igen, jó, ha tud olyan felbontást a projektor, mint a laptopod, de legalább olyan képarányban. 720p, vagy 1080p javasolt.
És nem drágább. :) 100.000 alatt gagyi projektort kapsz.. azzal én nem prezentálnék....mert ciki...főleg cég szinten.
250-300 körül kapsz vállalhatót. És az sem veszi fel a versenyt egy normális tv-vel.
Na meg...mi az,hogy "mindegyik nagyon zajos" :)
Mit csinálsz? Néma csendben prezentálsz? Nálunk a cégnél a kis tárgylóban van egy ezer éves házi belső használatú projektor, és hangja sincs.
mondj egy márkát, amít említettél, ami szerinted csendes
nem tudom, hogy mi a ciki, de nekem csak a zaj számít, mert mellette ülünk és eddig a több százezres prezentációs projektorok is, amiket próbáltam mint idegesítő frekvencián zúgtak
Na, de most teljesen komolyra fordítva.
Azért javasoltam a TV-t, főleg kis helyre, mert szebb, élesebb, kontrasztosabb, csendesebb és nem zajos.
De igaz, ha hordozni szeretnéd, akkor probléma.
Nálunk a cégnél már kiváltottuk a projektorokat, mert drága az izzó, gyenge a fénye, stb.... De mi nem hordozzuk.
Szerintem mindegyiknek lesz valamilyen alaphangja, ha más nem a ventillátor miatt lesz egy konstans zúgása.
Talán egy LED projektort lenne érdemes nézned, azt nem kell annyira hűteni, gondolom halkabb is.
Pl.:
Hm...értem.
LED-es projektorral nem volt dolgom, de gondoltam a kisebb hőleadás miatt talán kevésbé kell hűteni, csendesebb lesz.
De ezek szerint nem. Sőt, ha jól értem nem is a ventilátor zaja zavar.
Acer H5370BD projektor. Ezt találtam, mint halk projektor. 200.000 alatt van, és éppen a halk működését dicsérik. Kb. 27 dB zajszintje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!