Milyen házimozi projektort?
Egy művelődési házban alakítunk ki moziszobát. Illetve egy szalont, ahol lenne egy projektor, film és sportesemények vetítésére. A keret 300e körül van vászonnal (némileg rugalmas, ha van értelme.) ÉNy-i fekvésű a 65nm-es terem, sötétítő függönyök lesznek.
120"-os 16:9-es vászonban gondolkozunk, ehhez kellene egy jó kis projektor. Tisztában vagyok vele, hogy az igazán jó gépek nem ennyibe kerülnek, de nem elsősorban a videophile szempontok számítanak, egy nézhető képet szeretnénk elérni.
Egy két modellt kinéztem, ezekről is kérnék véleményt, illetve bármilyen más alternatívát, ötletet szívesen veszek.
Acer H7532BD
Acer K520
BenQ W1070
BenQ MH680
InFocus IN8601
Epson EH-TW5200
Optoma HD131Xe
Optoma HD23
Sony VPL-SW125
Köszönöm!
A BenQ W1070esről igen jókat hallottam házimozival komolyan foglalkozóktól (nyilván kategóriájában).
Jómagam is ezt vettem volna, de egyéb ok miatt végül sajnos TV lett.
Köszönöm a választ! Némi utánaolvasás után nálam is a BenQ
W1070 tűnik befutónak.
Sajnos még nem, nagyon lassúak a folyamatok az önkormányzatnál. :D A foci VB-ig kiverem belőlük, az biztos! XD
Miért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!