Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik településen laktok?...

Melyik településen laktok? Szerettek ott élni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 11:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
És ennél a kérdésnél miért pontozzák le a budapestieket? :D :D :D :D
2019. jan. 15. 16:25
 22/32 A kérdező kommentje:
#21: Én sem értem, hogy az ilyen válaszokon mi nem hasznos. Valakinek ez a szórakozása. Minden kérdés alatt ez megy sajnos.
2019. jan. 15. 16:51
 23/32 anonim ***** válasza:

Kisváros egy nagyváros mellett. És nem, mert nem tudok autót vezetni, helyben meg nincs semmi testhezálló munkalehetőség, ahová tömegközlekedés nélkül el lehetne járni dolgozni, mert minden a nagyvárosban van.

Ez kifejezetten elcseszi az életemet, mert döntenem kell a nyugis, kényelmes közlekedés között helyi, uncsi munkahelyre, és az érdekes, vonzó munkalehetőség között, bumlizással. Sehogy sem jó.

2020. ápr. 19. 18:59
 24/32 anonim ***** válasza:
Pécs, szeretek
2020. ápr. 19. 21:29
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Egerben lakom, pontosabban Eger külvárosában, és nagyon szeretek itt élni. Minden elérhető kényelmesen, akár autó nélkül is, biciklivel, vagy busszal. (kivéve a Hajdúhegyet, vagy a Vécsey-völgyet, oda elég ritkán járnak buszok, és biciklivel is nehezen elérhető a terepviszonyok miatt). Gyönyörű a Belváros, az Érsekkert (ez egy hatalmas, gyönyörű park, nem sok városban van ilyen, pláne ilyen szép). A város környéke is lélegzetelállító, dombos, lankás, néhol hegyes vidék, sok tó, szőlődomb, takaros kis falvak. Nagyokat lehet túrázni, és sok helyről szép kilátás nyílik a városra. Itt születtem, sok emlék ideköt. Csak sajnos nem túl sok a munkalehetőség errefelé, ez az egyetlen negatívuma a városnak.
2020. ápr. 19. 21:40
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a jó borokról és a sok termál- és élményfürdőről, amik környéken találhatóak, már ne is beszéljünk. Aki itt lakik, annak nem is kell nyaralni mennie, itt megvan minden. Még plázánk is van, úgyhogy már Budapestre sem kell feljárni, ha valaki plázázni akar :D
2020. ápr. 19. 21:46
 27/32 anonim ***** válasza:

Szentendre

Szeretek itt élni. Láttam H volt egy válasz, aki szentendrei szintúgy. Hal'istennek a városvezetést leváltották és most már nem mindegy a turistakrol szól. :)

A családom már nagyon régóta itt él.

2020. máj. 4. 13:38
 28/32 anonim ***** válasza:
*minden (mindegy helyett :D)
2020. máj. 4. 13:39
 29/32 anonim ***** válasza:

Nyíregyháza

Itt születtem, itt nőttem fel. Én nagyon szeretek itt lakni, hiszen méretre pont tökéletes nekem és jó látni, ahogy évről évre fejlődik.

Pozitívumok:

-jó közbiztonság - simán lehet éjszaka is járkálni, velem még soha nem történt semmilyen attrocitás (azért lekopogom :D). 1-2 helyet kell teljesen elkerülni (Huszártelep, Tüzér utca (bár ezt már bontják), de könnyen elkerülhető, én még szinte sosem voltam ott

-turistaövezet - Sóstó nagyon szép, teljesen zöldövezet, van európahírű állatkert, élményfürdő, múzeum, tó, kalandpark, szép sétány

-nyugodtság - szinte az egész városra mondhatjuk, hogy a 2 csúcsidőszakon kívül (7-8 óra, 16-17 óra) olyan nyugis, békés az egész város

-látszik, hogy fejlődik a város

Negatívumok:

-sokszor nincs élet a városban, kevés a táncolós szórakozóhely

-tömegközlekedés - habár a buszok modernek, de azt veszem észre, hogy a menetrend borzalmas pár vonalnál. Van hogy 2 szinte azonos vonalú busz egymás után jön. Utána meg egy fél óráig semmi.

Még biztos vannak, de most hirtelen ennyi jutott eszembe :)

2020. máj. 4. 13:43
 30/32 A kérdező kommentje:
#29: Szintén nyíregyházi vagyok. Egyetértek az írásoddal :)
2020. máj. 4. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!