Elköltöznétek onnan ahol laktok, ha sok rossz élményetek volt ott?
Mérlegelnék: az elköltözés és a vele járó hajcihő (ingatlan eladás, másik ingatlan vásárlás, munkahelyváltás stb) a több energia, vagy az, ha megpróbálod elengedni a múltat és éled az életedet.
Én pesti származású, de 1994 óta agglomerációban élő fickó vagyok. Most 46 éves, tehát már az életem nagyobb részét éltem itt, Veresegyházon. 22 voltam, mikor idejöttünk. Az összes szép emlék itt történt meg velem, anyagi felfutás, szerelem, hosszú párkapcsolat stb. Aztán 10 éve elindultam a lejtőn, majd 5 éve a párom is elhagyott. Bennem is felmerült,nhogy elhagyjam a települést, de nálam győzött a "komfortzóna", itt a ház, megszoktam stb.
De ha neked nagyon erősek a traumák és nem tudod feldolgozni, nyilván jobb menni, mint még évtizedekig nap mint nap újraélni. De első körben megnézném, hogy tudok-e magamon dolgozni, hogy ezt ne kelljen.
Költözz el.
Jót tesz az új környezet.
Új emberek.
Még ha csak 1 kis időre is de jobban fogod magadat érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!