Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik településen laktok?...

Melyik településen laktok? Szerettek ott élni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 11:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
Budapest. Igen.
2019. jan. 3. 13:57
 12/32 anonim ***** válasza:
62%

Erdèly (Szilágy megye)

Utálom

2019. jan. 3. 15:07
 13/32 anonim ***** válasza:
73%

Budapest.

Nem szeretem.

Tömeg van, zaj van. A boltellátottság nem túl jó amúgy pl se nálunk, se a munkahelyemnél.

Kevés a zöld.

Csak kevés fűszernövényem és dísznövényem lehet, nincs hova kiülni reggelizni, vacsorázni, tanulni.

Sokan mondják, hogy a kisvárosok, falvak unalmasak.

Hát, színházba, moziba sajnos alig járok (jó lenne többször), de fel lehet utazni.

Barátokkal mindig ugyanoda ülünk be, én lusta vagyok új helyeket keresni, ha mégis megteszem, nem tetszik nekik, mert sokan még ennyire se képesek kilépni a komfortzónájukból.

"Programra" évi 2-re ha elmegyek (szintén fel lehetne utazni), abból is az egyik az arc-kiállítás.

Időhiányos is vagyok, pénzhiányos is, szeretem is az egyedüllétet, a barátaimat nehéz új dolgokra rávenni.

Inkább sütögetős bulikat, munka után pl kutyával a falu határában nagy sétákat (ahol nincs ember) tudok elképzelni, kertben ücsörgést, sokkal több fűszernövényt...

Nem a tömeget, tülekedést, zajt, éjjel is nagy meleget, sok házat, iszonyú sok embert.

Szóval nem szeretem Budapestet.

Sokkal jobban ki tudnám használni amúgy évi párszor bejőve, mert úgy állnék hozzá, hogy most akkor sétáljunk az 5. kerületben.

Így, itt felnőve alig járok az 5-ben, mert már nem bírom elviselni a borzalmasn sok embert, aszfaltot és házat.

26/L

2019. jan. 3. 15:11
 14/32 anonim ***** válasza:
84%

Gyomaendrőd.

Itt nőttem fel és rengeteg emlék köt ide, már csak ezért is szeretem. Élvezem ezt nyugis, kisvárosi hangulatát :)

Viszont azt is el kell ismernem, hogy szórakozás terén nagyon korlátozottak a lehetőségek.

2019. jan. 3. 15:58
 15/32 anonim ***** válasza:
73%

Gyomaendrőd.

Itt nőttem fel és rengeteg emlék köt ide, szóval már csak ezért is szeretem ezt a helyet :) Élvezem ezt a nyugodt, kisvárosi hangulatát.

Viszont el kell ismerni, hogy szórakozás és ismerkedés terén viszont nagyon szegényesek a lehetőségek.

2019. jan. 3. 16:20
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

A 14-es és 15-ös válaszoló vagyok.

Igen, tudom, hogy kétszer írtam le ugyanazt, de először valamiért nem akarta megjeleníteni a kommentemet az oldal, ezért próbáltam meg másodszor is.

2019. jan. 3. 18:12
 17/32 A kérdező kommentje:

#16: Semmi probléma :) Nekem eddig sok komment meg sem jelent a kérdés alatt. Valami gond volt az oldallal.

Köszönöm a válaszokat! Érdekes ezeket olvasgatni :)

2019. jan. 3. 18:18
 18/32 anonim ***** válasza:
69%
Budapest. Nagyon szeretem. Azt szoktam mondogatni, hogy ha külföldi lennék, én akkor is nagyon szívesen költöznék Budapestre, mert gyönyörű. Bár én nagyon a szélén lakom, és ez a környék inkább falusias, a Belvárost nagyon szeretem, mert jó a tömegközlekedés, és minden van.
2019. jan. 3. 21:53
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Szintén Budapesten élek, és nem igazán szeretem. Nem vagyok társasági ember, koncertek, bulik, egyéb programok nem érdekelnek. Utálom a zajt, a tömeget. Ugyan a város szélén lakom én is, szinte már faluban érzem magam, de kb. az emberek is olyan pletykásak, mintha faluban laknék. Zöld itt azért van, de nekem nem igazán elég. Van egy vidéki házunk, ott jobban érzem magam, csak ne pletykálnának ott is annyit a falubeliek :) Két dolog, ami jó Budapesten, az a közlekedés és az, hogy minden közel van. Ha megtehetném, inkább a vidéki házunkban laknék szívesebben.
2019. jan. 3. 22:45
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Kaposvár.

Nincs vele gond, normális kis város.

Laktam már sok helyen, egyik se volt jobb. Sajnos ismerősöm az nagyon kevés van itt.

2019. jan. 4. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!