Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az emberek nagy része miért...

Az emberek nagy része miért fél felvenni a telefont?

Figyelt kérdés

Csőszerelő vagyok, sokszor kapok lakás címeket a közös képviselőktől hogy valami baj van a fűtéssel. Kapok egy telefonszámot, egy címet, nevet és hogy mi a probléma. Ez úgy működik hogy felhívom a lakót, időpontot egyeztetünk majd odamegyek és javítok. A valóság az hogy azt tapasztalom hogy a telefonhívások 2/3-t soha sem veszik fel és nem is hívnak vissza. Volt akit 3 hónapig hívogattam heti egyszer. Pedig kicsöngenek.

(nem rejtett számról telefonálok mielőtt jönne a sok kárikittyom)

2018. nov. 17. 09:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nehezen értem ... egy telemarketingest ki is lehet nyomni. Ennyire nem lehet attól rettegni, hogy mi van, ha idegen ember szól bele a telefonba ...
2018. nov. 18. 17:45
 22/28 anonim ***** válasza:
Én nem rettegek. Engem csak simán idegesít és nem vagyok rá kíváncsi.
2018. nov. 18. 18:01
 23/28 anonim ***** válasza:
Ez azért eléggé beteges kórtünet.
2018. nov. 18. 19:00
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha te mondod...mindenesetre azért van a mobiltelefon, hogy jogom legyen eldönteni felveszem-e vagy sem. Nyilván ha hívást várok, akkor igen. Egyébként meg nem vagyok kíváncsi a hülyeségekre.
2018. nov. 18. 19:23
 25/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem nagyon értem, miért hiszi bárki is rettegésnek. Egy ember nem azért nem válaszol a hívásra, mert fél egy hangtól a vonal túlsó végén. Kb mindenki leírta; nem rettegés, csak kedvtelenség vagy időhiány.
2018. nov. 18. 19:29
 26/28 anonim ***** válasza:
En se ertelek titeket, senkit sem kell lerazni. Abban a pillanatban hogy rajottok hogy ez megint csak egy hulye kinyomjatok es letiltsatok. Es legalabb soha tobbet nem tud felhivni. Ha nem ezt teszed csak nem veszed fel akkor lehet surun hivogatni fog azt se tudod ki vagy mi az es mit akar es csak idegbe leszel tole.
2018. nov. 18. 22:27
 27/28 anonim ***** válasza:

#14:

A '90-es években nem nagyon voltak még ilyen telefonos marketing-kifutók, akik orrba-szájba hívogatták az embert.

Akkoriban csak téves hívás fordult elő, nameg persze unatkozó hülyegyerekek fülkéből indított szórakozásai.

2018. nov. 19. 13:19
 28/28 anonim ***** válasza:

"En se ertelek titeket, senkit sem kell lerazni. "

Nem igazán mentem el a számokat, mert egy lusta disznó vagyok, illetve van, hogy az ismerőseim más számról hívnak fel mert a mobiljukotthon maradt, tropa vagy mit tudom én.

Akármilyen számról hívnak; egy ismerősöm, egy full életemben nem láttam szám vagy ki se jelzi a számot, felveszem, ha hallom, hogy csörög, akármennyire is rohanok, mert lehet, épp a szomszéd hív, hogy jó lenne, ha hazatipegnék, mert betörtek.

Két kezem se lenne elég, hogy hányszor kaptam így meg egy rokon vagy egy önmagát a legjobb barátomnak képzelő emberke ömlengését, akiknek hiába ismételgettem, hogy tényleg nem alkalmas most és visszahívom, mondták-mondták-mondták tovább, ha kinyomtam őket, megsértődtek vagy pedig addig hívtak újra és újra, amíg nem vettem fel.

A hívás fontossága, amit sms-ben nem lehet megírni a családunkban mást jelent személyenként; nekem azt, hogy valaki ott áll a páléyaudvaron és kirabolták vagy hogy rohanjak haza, mert baj van, másnak azt, hogy főzött krumplistésztát és kérek e; így a vedd fel, fontos üzenetek is sokszor becsapósak nekem.

Én mindennek tudatában (hogy a hívófél mondandója nem lesz hasznos) felveszem a hívást; de ezt is egy szempontkén feltüntetem. Egy közvélemény kutatót egy "Nem érdekel"-lel le lehet szerelni; ha nem, akkor kinyomni, letiltani - de egy fecsegő rokon vagy egy haver már más tészta.

Nekem 2011 környékén volt, amikor még volt vezetékesünk és nem csak mobilt használtam, hogy csöröghetett bármikor a vezetékes, hozzá se nyúltam - egyszerűen untam, leszerelni a közvélemény kutatósokat, a zeptereseket, a rokonokat és sosem volt, hogy nekem fontos hívást kaptam volna; aki nagyon el akart érni, az mobilon is megtehette.

2018. nov. 19. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!