Amikor a munkáltató először keres, hogy illik felvenni a telefont? Ki, hogy szól bele?
Ha ismeretlen a szám:
-Igen, tessék?
Amíg nem mutatkozik be és nem mondja meg, hogy kit keres, addig én se mondom el a nevemet.
"-Igen, tessék?
Amíg nem mutatkozik be és nem mondja meg, hogy kit keres, addig én se mondom el a nevemet."
Hoppá! Ez is egy vélemény. Nekünk azonban azt tanították, hogy a nevünk mindenképpen hangozzék el a hívásfogadó szövegben. Pl. Halló tessék, Pum Pál vagyok. Vagy csak egyerűen "Pum Pál", a végén felviszed a hansúlyt, hogy a hívó érezze: ott a labda.
Nem vagyok marketinges, egyszerű mezei mérnök. :)
"Hoppá! Ez is egy vélemény."
Hát de ha privát szám hív akkor érezze magát megtisztelve ha méltóztatom felvenni. Az olyan ritka mint kakaspöri a Marson.
Ha tudod, hogy ki keres, akkor már nem kérdés, hogy bemutatkozz-e: igen.
De egyáltalán ki a munkáltató? Egy konkrét személy, akivel magázódsz/tegeződsz? Vagy mindig más a cégtől, köztük olyanok is, akiket nem is ismersz személyesen, és sose lehet tudni előre, hogy most épp melyikük van a vonal végén? Szerintem ilyesmiktől is függhet.
Egyébként meg: tessék!/igen?/Kovács lakás/Kiss család/stb.
na mivan he mongyad.
a hallóval mi a baj amúgy?
én így szoktam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!