Mennyi idő után illik mindent ismerni a munkahelyeden?
Miért és akkor mi van ha eljutsz arra a "szintre" hogy mindent megismersz, na és akkor átrendezik a munkahelyet?
Szívás mi? :D
Szerintem ebből sose csinálj problémát.
Évekig dolgoztam úgy az előző munkahelyemen, hogy csak a saját szintemen lévő irodákat, embereket ismertem. Tudtam, hogy van egy második emelet is, de azt sem tudtam, hogy oda hogy lehet feljutni, mert lépcsőt sehol nem láttam. :D Azt sem tudtam, ott kik dolgoznak, mert velük nem volt közvetlen kapcsolatom soha. Valahogy ez engem sosem zavart. Amíg nem volt a munkámhoz szükségem valamilyen tudásra, addig feleslegesen nem terheltem vele az agyamat.
A mostani helyemen két hete kezdtem, megjegyeztem a saját szintem alaprajzát, az irodákat, hol ki dolgozik, hol vannak a vécék meg merre van a menekülési útvonal, ha tűz ütne ki. Két másik emelet is van, de azok már nem érdekelnek. :D Azokat nem járom végig, valószínűleg úgysem lesz ott dolgom soha, ha meg mégis, akkor majd megkérem valamelyik kollégát, hogy kísérjen el a megfelelő helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!