Airbnb szálláson nem lehet enni a hűtőben lévő dolgokból?
Volt egy foglalásunk, ami után kaptunk egy üzenetet a tulajtól, röviden hogy milyen bunkók vagyunk, hogy fogyasztottunk a hűtőben lévő cuccokból.
Nem minibár, én azt gondoltam, hogy az előző lakók hagyták ott, én sem dobnám ki azt, ami még jó. Sőt, van amit én is ott vagyok a szálláson. De ezek szerint ezek a saját dolgai voltak. Miért hagyja ott, hogy ha az övé? Ugyanígy a vécépapírt, szappant, tusfürdőt satobbit is használja az ember, mégsincs megkövezve érte.
“Miért hagyja ott, hogy ha az övé?”
Mert te magaddal vitted a nyaralásra a hűtőd teljes tartalmát? Amíg elutazol, addig kiadod a lakásod, de visszatérve szeretnél mindent ugyanúgy, ugyanott találni, a kajádat is. Amit kiettél, azt pótolnod kellett volna, úgy illik.
De ő nem elutazik hanem ebből él. Nem lakik itt a tulajdonos.
Én is adtam ki lakást, ha az előző lakók hagyták ott én is otthagytam a következőnek.
Jó hogy nem már ba.meg raktárnak használja a lakást mig kiadja. Ha nem lakik itt miért nem vitte magával?
A szállodában is adnak tisztálkodószereket, kávét, teát, cukrot, jobb helyeken tejet is raknak minden nap a hűtődbe. Oda sem viszel magaddal mindent mert ez JÁR. Mint ahogy Airbnbn is sok helyen az alapfelszereltség része a sampon tusfürdő stb.
Sokan valamit rohadtul félreértetek. Az airbnb-nél a tulaj KIADJA a lakását pár nap időtartamra, NEM LAKIK OTT!!!!
A lakás olyankor kb. egy átjáróház, jönnek turisták pár napokra, akár hetekre, ott alszanak/fürdenek/főznek maguknak, cserébe az az elvárás, hogy megfelelő állapotban hagyják ott a kecót, nem mindent összeokádva és mocskosan.
Na most a gyengébbek kedvéért, a tulaj nem lakik ott, ügyintézni megy csak oda, kulcsokat átvenni meg ha valami gond adódna, akkor van ott. Tehát NEM lakik ott. Ergó a bérlő honnan a bánatos atyaúristenből tudja, hogy a hűtőben a tulaj dolgai vannak, főleg ha az a szerencsétlen még fel sem hívta a figyelmet, hogy figyu srácok, van a hűtőben egy rúd kolbász meg két sör, azt hagyjátok békén. Senki nem gondolatolvasó, emellé még egy jó nagy paraszt is volt a bérbeadó.
Tudod mi a különbség az Airbnb és a szálloda között?
Hát ez.
Gondolkodj el rajta kicsit.
Csak akkor ehetsz a kajából, ha konkrétan mondják, hogy nyugodtan egyél belőle. A tusfürdőt, sampont is akkor használhatod.
Talán egyedül a WC papírt használhatod.
Az airbnb kiadja, igen, de bizony sokan egyébként ott is laknak és csak 1-2 hónapra adják ki másnak.
Bunkóság megenni, ennyi, NEM neked lett otthagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!