Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg olyan nehéz eladni...

Tényleg olyan nehéz eladni egy házat ha a szomszédok romák?

Figyelt kérdés

Elgondolkoztam msot ezen mivel mi Miskolc mellett lakunk egy faluba és nekünk mind a 2 szomszédunk roma származásu.

De tényleg full normálisak ,az egyikben egy idősebb házaspár lakik , a másikba meg egy család(2gyerek2felnőtt)

Nekünk elég nagy és szép házunk van nagy kerttel szóval elgondolkoztam hogy így már else lehetne adni? Megjegyzem nem akarjuk eladni. És olyat lehet hogy a hátra felveszek hitelt ,majd nem fizetem és a bank elveszi a házat ,de nálam marad a pénz? :D

2018. máj. 25. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
" És olyat lehet hogy a hátra felveszek hitelt ,majd nem fizetem és a bank elveszi a házat ,de nálam marad a pénz? :D" Nem, mert a pénzt az eladó fogja megkapni közvetlenül a banktól, te nem kapsz kézhez semmit, csak a törlesztési adatokat. :)
2018. máj. 26. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Tényleg olyan nehéz. A vevők első 3 kérdésében benne van hogy lakik e cigány a környéken?És nem érdekli őket mennyire magyarázza az eladó hogy ezek rendesek. Hacsak nem cigányoknak adod el.

Az ötleted a bankkal egy az egyben hülyeség. Ha már simliskedni akarsz ,akkor jobban jársz ha komoly házbiztosítást kötsz és később felgyújtod a kéglit. Nyilván okosan kell,nem 10 liter gázolajat szétlocsolva egy pakli gyufát otthagyva, amit egyből kiszúr a tűzoltó szakértő..de nem adok több ötletet.

2018. máj. 27. 08:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Vannak normálisak, de be kell látnod, hogy sajnos nem ez az átlag.

100 roma szomszédból minimum 85 igencsak meg fogja keseríteni az életedet, ha nem is közvetlenül, de közvetetten mindenképp. Hangosak, koszosak, büdösek, a purgyék szabadon vannak engedve, akármit csinálhatnak, ha kárt tesznek az értékeidben még téged akar a család megverni, ha szóvá mered tenni, stb. Szerinted véletlen, hogy mindenki menekülni és mentesülni próbál a cigány szomszédoktól?

Senki sem akar kockáztatni még akkor sem, ha vannak normálisak.

2018. máj. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!