A szomszédok valami illegálisat csinálhatnak?
3 szintes ház legfelső emeletén lakom. A szemben lévő ház ugyan ilyen épületének 2 ablaka nyílik az útra. A kissebb ablak a konyha lenne de ott 24 órában le van húzva a redő. A nagyobb ablak ami a háló lenne, ott látszik egy bevetetlen ágy. Ugyan ennél az ablaknál egy pasas áll. Akárhányszor kinézek az ablakon a pasas ott áll és az utcát figyeli. Miután feltűnt a dolog azután direkt néztem és reggeltől estig ott áll 10 percet, majd 5 perc pihenés és újra kezdi. Néha egy második pasas felváltja. Nem dohányoznak, nem csinálnak semmit, csak az utat figyelik 24 órában. Ez 3 hete tűnt fel egyébként, alapból nem vagyok egyvkukkoló, csak feltűnt, hogy amikor kinéztem mosogatás közben vagy csak úgy néha, akkor hirtelen egy másik embert látok.
Az utcában egyébként mindenki béreli a lakásokat és nem egy jó hírű környék, több bűnszervezetet is kapcsoltak már le erre.
Nottingham
300e lakos, magas bűnözési arány.
Angliában a nagyobb városok és kerületek tele vannak bandatagokkal, a legtöbben azért bérelnek közülük lakást mert tele vannak pénzzel, drog csalás futtatás, meg ha valami közbe jön akkor gyorsan összepakolnak és tovább állnak.
Az ilyen lakásokban általában be van húzva a függöny, redőny direkt a feltűnés kerülése miatt.
Jaj levágják a fejét, bajba kerül, törődjön a saját dolgaival, bla bla...
Tipikus birka beszéd. Ti vagytok a tipikus áldozatok, akik meghunyászkodnak mindenki előtt és az utcán is a nyakukat behúzva járnak, és ra se mernek nézni senkire még véletlen sem.
Kérdező: te is tudod hog tenned kell valamit, éppen ezért tetted fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!