Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédok valami illegálisa...

A szomszédok valami illegálisat csinálhatnak?

Figyelt kérdés

3 szintes ház legfelső emeletén lakom. A szemben lévő ház ugyan ilyen épületének 2 ablaka nyílik az útra. A kissebb ablak a konyha lenne de ott 24 órában le van húzva a redő. A nagyobb ablak ami a háló lenne, ott látszik egy bevetetlen ágy. Ugyan ennél az ablaknál egy pasas áll. Akárhányszor kinézek az ablakon a pasas ott áll és az utcát figyeli. Miután feltűnt a dolog azután direkt néztem és reggeltől estig ott áll 10 percet, majd 5 perc pihenés és újra kezdi. Néha egy második pasas felváltja. Nem dohányoznak, nem csinálnak semmit, csak az utat figyelik 24 órában. Ez 3 hete tűnt fel egyébként, alapból nem vagyok egyvkukkoló, csak feltűnt, hogy amikor kinéztem mosogatás közben vagy csak úgy néha, akkor hirtelen egy másik embert látok.

Az utcában egyébként mindenki béreli a lakásokat és nem egy jó hírű környék, több bűnszervezetet is kapcsoltak már le erre.

2018. ápr. 15. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp tenni akarsz valamit, akkor tegyél névtelen bejelentést.

Bár én nem kockáztatnék.

2018. ápr. 27. 00:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Fosos birka banda!
2018. ápr. 27. 01:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Bevallom őszintén, hogy nem bízok a rendőrségben. A legtöbb esetben nem akarás áll a hanyag munkájuk mögött. A környékünk híres a bűnözésről. Igazából azért tettem fel a kérdést, mert a párom szerint ők simán csak újak itt és biztos nem találtak még munkát, ezért jobb dolguk híján viselkednek így. Csak tudni akartam, hogy én vagyok-e túl gyanakvó vagy a párom túl naív.
2018. ápr. 27. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
miért kéne földobni? Az ő dolga nem??
2018. ápr. 30. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!