Megváltoztattam az erkélyemet. Tényleg ki kellett volna kérnem a szomszédok véleményét? Van külön ilynre jogszabály vagy csak a közös képviselő kötözködik velem?
Vannak bizonyos előírások az utcaképpel kapcsolatban. Például nem üthetsz bárhová ablakot, még akkor sem ha lehetne és szeretnéd.
Nem tudom mi történik ilyenkor, de elképzelhető, hogy nem csak a KK szarakszik hanem tényleg van valami ilyen szabály nálatok érvényben.
A mi működési szabályzatunk is rendelkezik pl. a bejárati ajtók, a külső redőnyök, az erkély korlát színéről, formájáról.
Ahhoz, hogy feketére fessük az erkély korlátját eszméletlen ronda libaf*s zöldről, kérnünk kellett a közös képviselő véleményét, hogy szükséges-e megszavaztatni a lakógyűléssel. Azt mondta nem gond, ne foglalkozzunk vele, mert nem utcafronti lakás. Ha az lenne, akkor nem lehetne módosítani, csak ha mindenki lefesti. Ugyanakkor mivel hátul a 10-ből már négy lakás festett feketére, ezért más színt nem engedélyez csak f*s zöldet, vagy feketét.
Komoly dolgok ezek, de valahol érthető...
Az én szememet is bántaná, ha hazafelé jövet valamelyik erkély kiverné a szemem, mert rikító sárgára festenék. Értem én, hogy valakinek ez tetszik, de egy társasháznak illik egy stílust képviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!