Jogszabályilag megengedett autószerelő műhelyt létesíteni egy belvárosi, lakott területen?
"Valamilyen jogszabály szabályozza, hogy lakott területen nem lehet autószervízt üzemeltetni "
Nincs ilyen jogszabály.
"Nem dilettánsok hülye tanácsaira van szükségem"
Szegény szomszédod, én őt sajnálom hogy ilyen idióta szomszédja van.
Figyelj, kérdeztem egy kérdést, amire körülbelül 2 olyan válasz érkezett ami értelmes és valamennyire használható.
Ennek az oldalnak az a lényege(vagy az lenne), hogy valaki feltesz egy kérdést és arra használható válaszok érkeznek. Aki nem tud érdemben hozzászólni inkább ne szóljon hozzá, ilyen egyszerű. Ahogy írtam - tudást nélkülöző véleményekkel nem megyek sokra, csak időrablás mind a kettőnk részére.
Gondolom akkor is a szomszédot fogod védeni majd, ha esetleg a szüleimnek tüdőrákjuk lesz az állandó festék-szórózástól és egyéb levegőben szálló káros anyagoktól vagy akármilyen mérgezést kapnak. Aki ezt nem tudja megérteni nyilván maga is ilyenben utazik vagy csak szimplán egy unintelligens barom.
Ismétlem ő az aki illegálisan, az ilyen üzemeknél előírt ellenőrzések nélkül folytat tevékenységet. Nyilván oka van annak, hogy egy autószervizt üzemeltetni akaró személynek át kell esnie ezeken az ellenőrzéseken és az előírt minimumokat teljesítenie, nem csak állambácsi akar kiszúrni vele, hanem komoly egészségügyi, tűzbiztonsági kockázat, stb. tud lenni egy szerviz üzemeltetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!