Tényleg olyan nehéz eladni egy házat ha a szomszédok romák?
Elgondolkoztam msot ezen mivel mi Miskolc mellett lakunk egy faluba és nekünk mind a 2 szomszédunk roma származásu.
De tényleg full normálisak ,az egyikben egy idősebb házaspár lakik , a másikba meg egy család(2gyerek2felnőtt)
Nekünk elég nagy és szép házunk van nagy kerttel szóval elgondolkoztam hogy így már else lehetne adni? Megjegyzem nem akarjuk eladni. És olyat lehet hogy a hátra felveszek hitelt ,majd nem fizetem és a bank elveszi a házat ,de nálam marad a pénz? :D
Tényleg olyan nehéz.
Olyant nem lehet, amit írtál.
Elmúltál 12 éves?
"És olyat lehet hogy a hátra felveszek hitelt ,majd nem fizetem és a bank elveszi a házat ,de nálam marad a pénz? :D"
Szerintem te is roma vagy, ha ilyesmi eszedbe jut. Ezért is érzed jól magadat közöttük.
Azt azért elmesélném neked, hogy általában a ház 40-50%-át adják meg hitelben. Ha neked megéri ennyiért elpotyázni, akkor hajrá!
Engem biztosan nem tudnál meggyőzni, hogy a szomszédaid full normálisak, mert sajnos nem ez a jellemző. Nyilván vannak kivételek, de én személy szerint nem kockáztatnék és szerintem sokan gondolják még így. Hát ezért nehéz egy házat vagy lakást eladni ha roma a szomszéd.
A bankok úgy adnak hitelt fedezetre, hogy jól be legyenek biztosítva, vagyis a házadra nem fogsz annyi hitelt kapni, hogy jól járj. Meg nem is biztos, hogy kaphatsz hitelt. Ha a bank nehezen értékesíthetőnek vagy csekély értékűnek találja az ingatlant akkor szóba sem állnak veled.
Kérdés:
"Tényleg olyan nehéz eladni egy házat ha a szomszédok romák?"
Válaszod:
"...Persze a lakást könnyen el tudta adni, már akkoriban is rohadt drágán..."
Hol válasz ez, hogy romák mellett lehetetlen eladni lakást?
Nem az volt a kérdés, hogy ki mellett szar lakni.
Egy süket öregasszony mellett sem ideális panelban.
Na látod, ez már egy klassz kis válasz volt!:)
én ház vásárlás előtt elmentem egy magánnyomozóhoz és teljes körű lekérdezést kértem a két oldali és a szembe szomszédról.
hogy kik ők,mivel foglalkoznak,miféle emberek.
szóval eleve kizárt,hogy romák legyenek a szomszédságomban,mert ilyen helyre nem költözöm,mert általában igénytelen mocskos,balhés,zajos népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!