Mit reagálnál, ha rajtakapnád a szomszédodat, hogy a te postaládádba gyűri a reklámújságjait?
Figyelt kérdés
Azokat a kéretlen szórólapokat, ilyesmiket. Biztosan a tiédbe, mert az a legfelső, legszélső postaláda. Nem egy bűntett, de na...2018. máj. 17. 12:21
11/15 anonim válasza:
Én szólnék neki, leginkább szóban, de ha az kivitelezhetetlen, írásban, hogy ne a te ládádba szemeteljen, ha továbbra is ezt teszi, te meg egyebeket fogsz a postaládájába gyűrni. Ajánlom erre a maszatos csokipapírt, taknyos zsepit és társait (az egyik idegesítő szomszédnak dobáltunk be csokimaszatos túrórudipapírt... egy idő után vhogy abbamaradtak a hülyeségei... mondjuk lehet, azért, mert többünknek volt vele baja, beszéltünk is velük... tehát nem tudták kideríteni, ki volt).
12/15 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy nem ott van a szemetes, és azonnal szedje ki onnan azokat, vagy közelebbről is megismeri az öklömet.
13/15 anonim válasza:
A szájába gyűrném, vagy nem szólok, de legközelebb ő is kap meglepit a postaládájába.
14/15 anonim válasza:
Mit vagytok úgy ráizgulva erre a reklám újság sztorira ? Nem értem 😂 Én ha kapok max felhívom,megnézem majd kidobom.
Amúgy a kérdésre válaszolva biztos halálra nevezném magam rajta 😂😂 Szerintem nagyon vicces .
Ha vissza szeretnék vágni neki akkor pedig kutyaszart tennék az ő postaládájába .
15/15 anonim válasza:
*utolsó vagyok
*Felhozom
*Halálra nevetném magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!