Mit reagálnál, ha rajtakapnád a szomszédodat, hogy a te postaládádba gyűri a reklámújságjait?
Figyelt kérdés
Azokat a kéretlen szórólapokat, ilyesmiket. Biztosan a tiédbe, mert az a legfelső, legszélső postaláda. Nem egy bűntett, de na...2018. máj. 17. 12:21
1/15 anonim válasza:
Én is reklámújságot gyűrnék a ládájába. :)
2/15 anonim válasza:
megkérdezném hogy mi a fenét csinál.?
3/15 anonim válasza:
Ha jóban vagyok vele, akkor nyilván tudom hogy valamennyire legalább normális alak, úgyhogy szólok hogy "Mit csinálsz?" és arra számítok, hogy visszakozik és bocsánatot kér.
Ha nem, vagy ha nem vagyok jóban vele akkor odaszólok hogy "há hé, há mit képzel maga hé?!"
4/15 anonim válasza:
Az nem jelent semmit!
Mibol all kidobalnod?
Amugy meg a volt foberlomnek kutyakakit gyurtek postaladajaba...
Na o joggal akadt ki! 🙊
5/15 anonim válasza:
Haha, én is a szomszédéba szoktam gyűrni xdd
6/15 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy már neked is van, két példányra nincs szükséged mindenből.
Egyébként nem értem az ilyen embereket. Nem tud kettőt lépni a papíros kukáig?
Javasold neki, hogy ragasszon ki egy cetlit a ládájára, hogy reklámújságot nem kérek. Nagyon sokan így oldják meg. Nem is dobálnak bele.
8/15 anonim válasza:
Este kiönteném betonnal az övét, reggelre megköt.
9/15 anonim válasza:
Visszatennem az ovebe az sajtommal egyutt 😃
10/15 anonim válasza:
Kiírnám a postaládára,hogy nem kérem a másét,hamár az enyémbe úgyis tesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!