Melyik városba költözzünk? Debrecen vagy Szeged?
Ősszel egyetemre akarok menni.Debrecen és Szeged közt gondolkodunk.Igazából nem az egyetem a lényeg,mert mindkettőt ugyanolyan jónak találom.Inkább a város érdekelne.Levelezőre járnék így dolgoznék mellette.Eddig call centerekben dolgoztam,az meg mindenhol van.Páromnak építőiparban van szakmája ha ez számít,eddig főként gyárakban dolgozott,de a szakmájában is van közel 2 éves tapasztalata.Munkalehetőség úgy hallottam mindkét városban jónak mondható.Albérletárakat Szegeden olcsóbbnak találtam, de lehet csak épp olyan hirdetésekre bukkantam.Ami számunkra fontos,hogy színes kulturális élet legyen a városban.Debrecenben gyönyörű a színház,szeretünk moziba járni,szeretjük a beülős helyeket,kávézókat.Ezek szinte mindenhol vannak.Épp ezért sem könnyű dönteni.Június-július környéken szeretnénk költözni.
Én 22/l
Párom 24/f
Szívesen hallgatnék véleményeket olyanoktól,akik Szegeden vagy Debrecenben élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!