Józsárol van itt valaki?
Figyelt kérdés
Mit szoktatok csinálni itt Józsán?
Nem rég költöztünk ide,nincs itt semmi, Barátkozni sem lehet, alig látok Embereket, az Üzleteken kívül.
Véleményekre lennék kíváncsi!
Köszönöm!
2017. dec. 9. 12:42
1/5 anonim válasza:
menj be Debrecenbe az a legegyszerűbb
2/5 A kérdező kommentje:
Szoktam bemenni. Viszont, tényleg az érdekelne hogy itt valóban nem lehet Barátkozni, ha igen kinek hogyan sikerült?
2017. dec. 9. 13:04
3/5 anonim válasza:
ne a hétköznapokban próbálj barátokra lelni, hanem a közvetlen környezetednél próbálkozz elsősorban suliban (osztálytársak vagy rajtuk keresztül, pl. elmész velük bulizni) vagy munkatársak, ha dolgozol... barátokat nem könnyű találni, most a téli időszakban szerintem kimozdulni sem könnyű otthonról
4/5 A kérdező kommentje:
35 éves Nő vagyok :) Tehát rég volt hogy suliban, és bulizni :) Nem dolgozom. Várandós vagyok :)
2017. dec. 9. 17:00
5/5 anonim válasza:
Én ott éltem kb 25 éves koromig( most 32 vagyok). Jó hely és szerettem is ott lakni, de tényleg ha valami nyüzsgésre vàgysz akkor be kell menni Debrecenbe, illetve a legtöbb haverom is ott volt. Most belvàrosi részen lakok, de ég és föld, sokkal kényelmesebb és bàrmit akarok csak pàr perc!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!