Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az egyik nagyon jó barátnőmmel megbeszéltük, hogy valamikor átjön hozzánk. Viszont én már voltam náluk, és hát egy elég szerény házuk van, eléggé szegényes az egész, habár a lány igazából semmiből se szenved hiányt. Én szerencsés vagyok, a családom viszonylag jómódú, szép lakásunk van, ízléses minden kis díszítőelem, stb...Viszont én nem szeretném, hogy ha átjönne az a bizonyos lány,akkor rosszul érezze magát, vagy hasonlók, a más körülmények miatt ...Ti mivel próbálnátok enyhíteni ezt az egészet?

/A kérdést mindenféle dicsekvés, beképzeltség nélkül írtam, csak nehéz ezt így kifejteni úgy, hogy ne tűnjön kérkedésnek, de azért remélem értitek a lényeget!/

2017. okt. 27. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy ne dicsekedj feleslegesen. Többet nagyon úgyse tudsz tenni. Az ő lelkében fog eldőlni hogy szomorú lesz-e tőle vagy szeretni fog oda járni.
2017. okt. 27. 22:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Remélem jól fogja itt magát érezni, köszönöm a választ!
2017. okt. 27. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg olyan fontos hogy ő átjöjjön hozzátok a lakásotokba, akkor lehet hogy érdemes és szükséges szerényen tálalni a dolgokat hogy "nektek ez van".
2017. okt. 28. 06:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2017. okt. 28. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. :) Szerintem iskoláskorunkban pont ez nem érdekelt ha egy baráttal meglátogattuk egymást, mert nem lakásszemlére mentünk. Intelligens emberek úgyis tudják hogy a másik gyerek az ilyen különbségekről úgysem tehet, csak arról, hogyan viszonyul hozzá. Természetesen kell viselkedni és mindenki jól fogja érezni magát. :)
2017. okt. 29. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is jobb lakásunk volt, mint a barátnőmnek, de egyikőnket sem érdekelte, nem a lakás volt a fontos, hanem közös idő, a sok nevetés, a pizza, közös főzés, filmezés, hülyéskedés, és éjszakáb nyúló beszélgetések.
2017. okt. 31. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!