Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Jól tettem, hogy nem engedtem be?

Jól tettem, hogy nem engedtem be?

Figyelt kérdés

10 emeletesben lakom, minden emeleten 3 lakás, plusz a földszinten 2, tehát nem ismerek mindenkit hangról, aki itt lakik.

Pár perce csengetett valaki a kaputelefonnal, hogy engedjem be, mert ő a kulcsát otthon felejtette, mondtam neki, hogy bocsánat, de nem engedem be.

Már volt korábban, hogy valaki hajléktalant engedett be így.

Szerintetek jól tettem? Kicsit bűntdatom van, mi van ha egy ittlakót nem engedtem be?

2017. szept. 25. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, végigcsengette a többi lakást is, úgyhogy maximum bűnrészes vagy. :) Amúgy tényleg soha nem lehet tudni. :(
2017. szept. 25. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem gáz, nem? Ha mondjuk bemutatkozik és mondja, hogy a 4.-en lakik vagy valami, akkor talán beengedem, de csak annyt mondott, hogy legyek szves beengedni, otthon maradt a kulcsa.
2017. szept. 25. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyötörd magadat ezen, nem tudhatod, hogy ki volt. Egyébként pedig egy panelházban elég nagy a sürgés-forgás, így bejut, ha mindenképp be akar valakivel, aki éppen hazajön, vagy elmegy otthonról.
2017. szept. 25. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hány nm-es lakásban laksz, hogy 3 lakás van egy emeleten? Anyáméknál 6 lakás van egy emeleten, és az anyamék féle a legnagyobb lakás, ami 60 nm-es. Csak puszta kíváncsiság 😊
2017. szept. 29. 04:22
 5/6 A kérdező kommentje:

70 körüli, nem tudom pontosan. Velünk szemben van egy 74-es, a középső lakás pedig 65 körül van.

(Nem Budapest.)

2017. szept. 29. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Az tök jó! Az már egy normális lakótér.
2017. szept. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!