Szerintetek jól tettem hogy nem engedtem meg, hogy kivigye?
alap lázas beteg gyermeket nem lehet kivinni a levegöre mert felcseszi a nap a lázát
ezt nem tudta?
Lázasan nem viszem ki soha a gyerekemet.
A friss levegő persze jó, de köztudott, hogy egy lázas beteget nem viszünk ki.
Nem is értem, hogy nem tudja ezt!
Dehogy tudja. Az én anyósom azt mondta a hétvégén, hogy egy gyerek 6 hónaposan ehet epret, mert régen adtak. Na, én jól leoltottam, pedig a gyerekeim már 3 éves és 22 hónapos, csak a lányom epret evett és apukám kérdezte, hogy mikortól ehet epret, így jött a téma. Az anyósok okosak és semmit nem tudsz megmagyarázni nekik, az úgy van, ahogy ők mondják.
Amúgy jól tetted, hogy nem engedted ki, lázas gyereket nem szabad levegőre vinni alap esetben.
Nekem azt mondta a doki, hogy vigyem ki levegőzni a lázas gyereket. Mondjuk én babakocsiban viszem, ha ilyen van. Persze nem akkor ha árnyékban 40 fok van. Nyáron is lázas volt a lányom, este elvittem sétálni. Mire hazaértünk kb fél óra múlva semmi baja nem volt. 2 hete is beteg volt(39,5 volt a láza), kivittem az udvarra babakocsiban, és lejjebb ment a láza, másnap kutya baja.
Úgy én sem engedtem volna ki a gyereket, ha neki kellett volna sétálnia. Ha babakocsiban ült volna, akkor egy pár percre megengedtem volna.
Ha te így érezted jobbnak, akkor jól tetted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!