Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tudnék tenni a szomszédnén...

Mit tudnék tenni a szomszédnéni érdekében 2?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egyszer nem is olyan régen feltettem itt egy kérdést amit belinkelek hogy érthetőek legyenek az előzmények.

Előröl elég hosszú lenne leírni újra.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

Nos a helyzet azóta változatlan. A szomszéd néni fiát már nem is látjuk mert olyan sunyin jár a lépcsőházban. Az édesanyja felől már nem is tudunk érdeklődni tőle.

Próbáltam meg keresni a szomszéd néni lányát facebookon eredménytelenül sajnos. Gondoltam akkor tőle kérek segítséget. Bár ha eddigi 22 évem alatt láttam háromszor szóval kétlem hogy sokat értem volna vele de mégis hátha.

Nos a néni hangját már egyáltalán nem hallani sem a csoszogását, már nem dörömböl hogy engedje ki valaki :(

(Mert tudni kell hogy a fia már bezárta a lakásba egész napra ő meg este valamikor haza talál.

Valami irtó büdös jön ki a házból. A fia biztosra mondom hogy nem takarít sem a nénit nem tartja tisztába. Sőt bele se merek gondolni hogy reggeltől estig iszik e eszik e a néni. Egész nap vegetál az ágyba? Vagy él e még egyáltalán?

Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek.

A feljelentés ér valamit? A rendőrök valakinek jelentenék a körülményeket?

Fogalmam sincs hogy megy ez vagy tudok e tenni valamit. Nem szokásom feljelentgetni senkit de úgy érzem már nincs más lehetőség.

Mit gondoltok?

Ötletek esetleg?

22/L

2017. júl. 31. 19:29
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Elnézést a késői válaszért.

Ugye tizedike volt csütörtök el mentünk ehhez a bizonyos ismerőshöz, elmagyaráztuk pontosan mi a probléma.

El mondta hogy fenntartásokkal kezelik az ilyen bejelentéseket mert sok helyzetben hajlamosak a szomszédok rosszabbat feltételezni mint ami.

Plussz hogy rengeteg olyan idős ember van aki demenciával küzd és esetleg otthon gondoskodnak róla az ilyen embereket már ritkán látja a lépcsőházba az ember erre adhat okot az aggodalom esetleg családtagoktól érdemes érdeklődni hogy mi a helyzet.

Ezzel nem is volt gond egyébként mi érdeklődtünk csak a fia nem volt vevő a dologra.

Nyilván a körülmények miatt megértette hogy aggódom ( szag, egyedül hadja egész nap, csend ).

Azért a bejelentést meg tettük bár kicsit félve hogy feleslegesen gyanúsíthatjuk esetleg.

Ez pénteken ( 11.-e ) történt délután 3 körül olyan 6 fele ki jöttek de nem volt itthon ( bár mondtam hogy csak esténként jár haza az is változó mikor )

Múlthéten is voltak egyszer akkor is sikertelenül.

Azóta őszintén fogalmam sincs.

Viszont talán észre vehette magát mert el tűnt a szag lentről látjuk hogy szellőztet de vele beszélni még nem tudott senki.

2017. aug. 22. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!