Mit tudnék tenni a szomszédnéni érdekében 2?
Sziasztok.
Egyszer nem is olyan régen feltettem itt egy kérdést amit belinkelek hogy érthetőek legyenek az előzmények.
Előröl elég hosszú lenne leírni újra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Nos a helyzet azóta változatlan. A szomszéd néni fiát már nem is látjuk mert olyan sunyin jár a lépcsőházban. Az édesanyja felől már nem is tudunk érdeklődni tőle.
Próbáltam meg keresni a szomszéd néni lányát facebookon eredménytelenül sajnos. Gondoltam akkor tőle kérek segítséget. Bár ha eddigi 22 évem alatt láttam háromszor szóval kétlem hogy sokat értem volna vele de mégis hátha.
Nos a néni hangját már egyáltalán nem hallani sem a csoszogását, már nem dörömböl hogy engedje ki valaki :(
(Mert tudni kell hogy a fia már bezárta a lakásba egész napra ő meg este valamikor haza talál.
Valami irtó büdös jön ki a házból. A fia biztosra mondom hogy nem takarít sem a nénit nem tartja tisztába. Sőt bele se merek gondolni hogy reggeltől estig iszik e eszik e a néni. Egész nap vegetál az ágyba? Vagy él e még egyáltalán?
Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek.
A feljelentés ér valamit? A rendőrök valakinek jelentenék a körülményeket?
Fogalmam sincs hogy megy ez vagy tudok e tenni valamit. Nem szokásom feljelentgetni senkit de úgy érzem már nincs más lehetőség.
Mit gondoltok?
Ötletek esetleg?
22/L
Felhívod szépen a rendőrséget, és elmondod, hogy szeretnéd, ha kijönnének a mentősökkel együtt, és itt felvázolod szépen az EGÉSZ helyzetet a szaggal mindennel együtt.
Sajnos tényleg van olyan, amit az első írt, és én is remélem, hogy nem erről van szó.
Mást sajnos nemigen tehetsz.
Ne haragudjatok nem volt időm feljönni ide.
Megkérdeztem még pár embert valaki hátha tudja de valaki azt mondja hívjak rendőrt van aki pedig azt hogy nem csinálnának semmit.
Viszont sikerült annyit tenni hogy kiderült hogy a párom egy régi osztálytársa rendőr és megbeszéltünk vele egy találkozót amikor el tudom neki mondani pontosan a problémát és meg mondja pontosan mit lehet tenni :)
Örülök neki nagyon és kiváncsi vagyok mit fog mondani és mit tudnak tenni. Jövőhét csütörtökön lesz esedékes.
De tájékoztatni foglak titeket hogy merre mozdul az ügy :)
#16 Olvasd el a belinkelt előzményeket. A néni már be van zárva fél éve a fia el vette tőle a kulcsot mivel egyszer benne hagyta és nem tudott be menni este. Addig láttuk mert folyton járt ki a lépcsőházba beszélgettünk is vele nagyim segített is neki.
Utána még dörömbölt meg kiabált hogy engedje ki valaki egy ideig de mára az is abba maradt. A nagy büdös semmit halljuk kopogtatással nem sokat érnénk.
A fia egész nap nincs itthon este haza jön valamikor reggel korán megy. Nem állhatunk őrségbe egész nap.
#17 Az isten szerelmére miért lenne kamu?
Gyere el és győződj meg a saját szemeddel.
Mi értelme lenne kitalálni ilyesmit gondolkozz már logikusan...
"...kopogtatással nem sokat érnénk."
Na, mondom, meg sem próbáltátok. :) Mibe kerülne odamenni és bekopogni? Elárulom: semmibe. Csak akkor nem lehetne itt a gyakorin ömlegeni az értékrendedről, meg nem kapnád a "többilyenemberkellene" majmolásokat :)
Ezért vagy te egy kamus, hazug és kétszínű fruska.
Nevetséges vagy ne haragudj nem süllyedek le ilyen szintekre.
Vélhetőleg idősebb vagy mint én és ez a legelborzasztóbb benne hogy felnőtt ember így gondolkozik.
Nyugodj meg kérlek és ne reagálj a továbbiakba mert felesleges ha már úgy is kamu.
A logikus eszeddel el kéne gondolkozni ember nekem ebből mi hasznom, mi a francért akarnám fényezni magam ha azt se tudjátok ki vagyok :D
Bár neked szerintem hiába magyarázom.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!