Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tudnék tenni a szomszédnén...

Mit tudnék tenni a szomszédnéni érdekében 2?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egyszer nem is olyan régen feltettem itt egy kérdést amit belinkelek hogy érthetőek legyenek az előzmények.

Előröl elég hosszú lenne leírni újra.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

Nos a helyzet azóta változatlan. A szomszéd néni fiát már nem is látjuk mert olyan sunyin jár a lépcsőházban. Az édesanyja felől már nem is tudunk érdeklődni tőle.

Próbáltam meg keresni a szomszéd néni lányát facebookon eredménytelenül sajnos. Gondoltam akkor tőle kérek segítséget. Bár ha eddigi 22 évem alatt láttam háromszor szóval kétlem hogy sokat értem volna vele de mégis hátha.

Nos a néni hangját már egyáltalán nem hallani sem a csoszogását, már nem dörömböl hogy engedje ki valaki :(

(Mert tudni kell hogy a fia már bezárta a lakásba egész napra ő meg este valamikor haza talál.

Valami irtó büdös jön ki a házból. A fia biztosra mondom hogy nem takarít sem a nénit nem tartja tisztába. Sőt bele se merek gondolni hogy reggeltől estig iszik e eszik e a néni. Egész nap vegetál az ágyba? Vagy él e még egyáltalán?

Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek.

A feljelentés ér valamit? A rendőrök valakinek jelentenék a körülményeket?

Fogalmam sincs hogy megy ez vagy tudok e tenni valamit. Nem szokásom feljelentgetni senkit de úgy érzem már nincs más lehetőség.

Mit gondoltok?

Ötletek esetleg?

22/L

2017. júl. 31. 19:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Csütörtök még marha messze van, ha vészhelyzet van. Bár ha a néninek baja esett, akkor már tökmindegy. De legalább a te lelkiismereted lehet tiszta, hiszen te megtettél minden tőled telhetőt. (Legalábbis így gondolod.)
2017. aug. 5. 15:02
 22/31 anonim ***** válasza:

#19 nyersen fogalmazott, de igaza van.

március óta megy a műsor, most augusztus van és még mindig ott tartasz, hogy ide írogatsz? :)

ami még nevetséges az a "rendőr ismerőssel" való találka...xd 2017 van, ezeregy platformon lehet kommunikálni.

de nem te inkább húzod az időt, személyes találkozót erőltetsz mert egy olyan fontos ügyben mint ez, csak is személyesen lehet megoldást találni (persze csak jövőhét csütörtökön...:D)

nem mondom hogy nem létező személy a néni, de az ahogyan apánként adagolod az infókat tipikus gyikes stílus.

élvezed a figyelmet amit itt kapsz, gondolom máshol ez nem nagyon jön össze.

2017. aug. 5. 16:29
 23/31 A kérdező kommentje:

Valószínű hogy én csak a te figyelmedre vágyok hát hol nem szarom már le hogy te mennyire figyelsz rám ember. :DDDD

Ne nevettesd már ki magad.

Igen és te tudod hogy kit hogy lehet elérni, mindenkinek van facebookja twittere instagrammja és ideje is van mindenkinek ezen lógni éjjel nappal. Ha akkor van ideje rám akkor van.

És olvasd el az előzményeket esetleg ajánlom figyelmedbe, ameddig tudtunk a nénéről láttuk, hallottuk addig nem gondoltam hogy fel kell jelentenem.

Azért írtam újra mert már nem hallottuk mostanában őt napközben.

Ezt k*urva nehéz lehet felfogni.

Figyelem hiányban sem szenvedek szerencsére szerető családom van tökéletes párkapcsolatban élek, vannak barátaim nem a te figyelmedre vagyok rászorulva.

De hát mindenki magából indul ki :)

További szép napot.

2017. aug. 5. 18:19
 24/31 anonim ***** válasza:

bla bla...azt mondod nem érdekel hogy mások mit gondolnak, mégis minden alkalommal kisebb esszéket írsz a számodra "érdektelen" válaszokra.

kíváncsian várjuk az újabb elhintett infó morzsákat, talán az év végére összeáll a sztori. :)

2017. aug. 5. 19:31
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem engem minősítesz a provokálásoddal :)
2017. aug. 5. 20:44
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, azért ez kicsit felelőtlenség volt a részedről kérdező!

Ha aggódsz érte, és bajban van, akkor a csütörtök még baromi távoli időpont volt akkor, amikor ezt közölted. Ez idő alatt történhetett akármi, akár meg is halhatott, vagy a fia "eltüntette a nyomokat". Vagy akár meg is menthetted volna, ha úgy alakul.

Azt akarom ezzel mondani, hogy ha úgy gondolod, vészhelyzet van, akkor nem sz@rakodni kell, meg tanácsokért rohanni több nap elteltével, hanem azonnal cselekedni kell. Itt is leírták: hívd fel a rendőrséget, vázold fel a helyzetet, és ők majd kijönnek a mentősökkel. Ez egy max 10 perces telefonálás lett volna. De az, hogy inkább ismerőshöz mész, majd 1 hét múlva hátha történik valami, az már nagyon késő.

Nem azt mondom, hogy a te feladatod a néni problémáját megoldani, de ha nagyon aggódsz érte, meg szerinted nagyon rossz dolog történt, akkor cselekedni kell azonnal. A mentősök meg rendőrök meg majd mérlegelnek.

2017. aug. 8. 18:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Na, mi volt csütörtökön? Halott az öreglány?
2017. aug. 11. 22:13
 28/31 anonim ***** válasza:
Na mi lett kérdező?
2017. aug. 13. 22:43
 29/31 stupidprincess válasza:
Bocsi , hogy zavarok biztos van elég dolgod , de kíváncsi vagyok . Van valami fejlemény az ügyben ?
2017. aug. 20. 17:14
 30/31 anonim ***** válasza:
Nyugi, most találja ki a mese folytatását. ;)
2017. aug. 21. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!