Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A garázsszomszéd zugszerelőműh...

A garázsszomszéd zugszerelőműhelyt működtet. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Szerintem régóta csinálja már,de csak kb. egy hete raktam össze a dolgokat.

Minden nap munka után kinyitja a garázsát,és kisebb-nagyobb motorokat szerel. És a motorszerelésnek ugye hangja van. Kifigyeltem,hogy mindig késő este jönnek a motorokért/robogókért.

Nagyon nem jó éjfél körül arra ébredni,hogy velünk szemben izomból húzatják a motort,és zeng a lakótelep. Ilyenkor mit lehet tenni?

2017. júl. 20. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Vedd videóra, készíts fényképeket (vakut kapcsold ki)

Aztán jelentsd fel

A felvételeket mutasd meg

2017. júl. 20. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg beszélni vele, hogy olyankor ne csinálja?
2017. júl. 20. 15:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Idióta vagy utolsó! Nem mondtam,hogy felakarom jelenteni! Olvasd már vissza! Szövegértésből nulla! Amúgy húzassa ki a te ablakod alatt a motorjait,phaxhphej!!!
2017. júl. 20. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Jajj, hát akkor én meg kiadok egy albérletet plusz 40 ezerért valakinek, és én így tartom el a családomat. Jaaa, hogy törvénybe ütközik, mert nincs rá jogom?

Vagy fogom magam és mindenféle kereskedelmi engedély, regisztrációs díj, és ÁNTSZ papír nélkül nyitok egy élelmiszerrel foglalkozó boltot a garázsomban. Én meg így próbálok plusz pénzhez jutni. Jaaa, hogy törvénybe ütközik, mert nincs rá jogom?

Egyrészt törvénybe ütköző sufniból fekete szerelőműhelyet készíteni, másrészt a lakóközösség jogosan háborodik fel ha az zavarja az ott élőket.

És nem azért tötrvénybeütköző mert "a gazdagok má'megin keresztbe tesznek a kisembernek", hanem azért mert qrvára nem 100% hogy szakszerűen végzi a munkáját, és véletlenül nem olyan szolgáltatást nyújt, ami miatt a motorok nem felelnek már meg a közúti használatnak. Ha egy ilyen sufnituning műhelyben megbuherált motor okoz balesetet, mert mondjuk valamit elgányolt a fékekkel vagy a váltóval, akkor az részben a megbuherálást végző felelőssége.

Ha akkora nagy szakértelme van, akkor meg jelentse be magát, és adózzon utána. Akinek akkora forgalma van hogy még éjjel is jönnek a járgányokért, annak ez nem akadály. Vagy helyezkedjen el egy TÖRVÉNYES műhelyben.

2017. júl. 20. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondolom fél négyig dolgozik,utána áll neki sufniban szerelni, azért hangoskodik késő estig.
2017. júl. 20. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!