Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Brutál görgő hangok felülről...

Brutál görgő hangok felülről panelben?

Figyelt kérdés

Olyan, mintha valami óriás csapágygolyót görgetnének oda meg vissza a plafonon. Szinte a szobámban hallom. Kb. 5 mp-ig tart az egész. Talán az lehet, hogy becsukja az ágyat (mindig olyan 9 körül hallom), akkor viszont este kihúzáskor is kellene hallanom, akkor viszont nincs.

Olvastam olyat, hogy építész szerint ez bármilyen furcsának is tűnik, de lehet a puszta vasbeton összehúzódása a hőmérsékleti változások miatt. De ennyire hangosan? Furcsa, mert máskülönben meg az egész ház nagyon csendes egész nap.

ma 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt követem, mert ugyanez volt az egyik helyen, ahol laktam, pedig az egy 100 éves tégla épület volt, vasbeton nélkül. Minden este mintha ólomgolyókat gurítottak volna végig a padlón :D Nekik volt egy kutyájuk is, arra is gondoltam, hogy az csinált valamit. Sose jöttem rá.
ma 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen felső szomszédom (egyedül élő idős nő háziállat nélkül), és olyan hangokat adott időnként, mintha három nehéz fagolyót gurítana a padlón össze-vissza. Sosem jöttem rá, mit csinálhat, de érdekel.
ma 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Én is követem, mert az alsó szomszédom egy igazi patkány, szívesen csinálnám ezt neki.
ma 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A fűtéscsövek mozgása okozza. Bár nem biztos, hogy fűtés, de valamilyen csövek, nem emlékszem pontosan.
ma 11:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Mert egyébként amikor hallom ezt a hangot, akkor tényleg hallok életzajokat is fentről, de ezek sokkal halkabbak, mert tényleg a lakás alapból csendes.

Én arra tudok esetleg gondolni, hogy valami megnyit, beállít, mert még a víz olyan, amit lehet a falakban hallani.

Egyszerűen nem áll össze, hogy egy sima gördítés legyen az bármi, ilyen robajjal járna. A falak vastagok, amúgy nem is panel, hanem csúsztatott zsalus a ház, és ha full hangerőn megy a tv a nappaliban, már azt sem hallani a konyhában, ha átmegyek és bezárom az ajtót.

ma 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!