Mit szóltok a panelbontási tervezethez?
Vélemények? Féltek tőle? Én egy kicsit igen. Hátha kitalálják, hogyan valósítsák meg mégis, a lakók akarata ellenére.
És ha pl a 4 tizedik emeleti lakóból 3 akarná, a negyediket kiteszik akarata ellenére?
Szóval én félek.
Hasonlóan értetlenül állok ez az ügy előtt mint amikor 150Ft-ot akartak behajtani gigabájtonként.
Nem tudok mit mondani rá, nekem ez mocskosul abszurd ha ez komolyan van gondolva :D
A polgárok figyelmének elterelése.
Műszakilag megoldható, a tiltakozók karhatalmi "rábeszélése" úgyszintén.
Viszont: ezzel sérülne a magántulajdon szentsége.
(Ha 'ő' elveheti az enyémet, én miért nem az övét?)
Nincs annyi híd az országban, amennyi alá ki lehetne kényszer-költöztetni a mostani tulajdonosokat/lakókat.
.
Amíg a zemberek ezen csámcsognak, nem veszik észre a számukra káros VALÓDI problémákat...!
Egy normalis orszagban akar mukodhetne is, mondjuk ugy hogy biztositjak az atmeneti szallast, minden egyeb koltseget, aztan pedig termeszetesen az uj lakast.
De egyebkent nem latom ertelmet, egy panelban igyis-ugyis meleg van, nem csak a 10.emeleten. Inkabb arra kene valamit kitalalni, hogy jo legyen a szigetelese.
Lázár legalább annyit tudhatna, hogy a tízemeletes házak nem panelből épültek, hanem házgyári elemekből. Teljesen más építési konstrukció. A bontás is bonyolultabb. A panelok legfeljebb 4 emeletesek, egyedi fűtésűek és nincs bennük lift. A házgyáriakban viszont van.
De hol akarna lakást adni azoknak, akiknek a lakását le akarja bontani? Az egész csak egy humbug, figyelem elterelés az egyéb disznóságokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!