Lépcsőházban beszélget minden hétvégén. Rendőrt hívjak?
És?! Most legyen halál kussban, mert neked nyűgöd van? :D
Nemár, te tényleg ekkora balfék vagy? Mellesleg éjszaka aludini kell, nem a szomszédot sasolni, hogy mikor jön haza.
Itt is állandóan mászkálnak, mégis tudunk aludni. Aki fáradt az alszik és pont.
Tudod erről szól a panel.
Bocs, de nem erről szól. Én is panelben nőttem fel, most is ott élek. De nem a lépcsőházban fogadok vendéget, mint a szomszéd néni és a gyereket se ott neveltem, mint a felső szomszéd...
Megmondta "apátok", hogy panelben a panelprolik laknak.
A kicsinyes nyűgjeikkel!
Ha zavar, akkor kimész és szólsz nekik, hogy kuss és húzzanak el a pibe, mert viszonozni fogod a "kedvességet" különben.Balhézni kell.
A csendháborítási törvény értelmében hívhatsz rendőrt, erre is.Mivel kimondja, hogy minden olyan tevékenység, mely otthonodban zavar a pihenésben, az csendháborítást jelent.A 3-ik tettenéréskor 50e-re büntetik az elkövetőket minimum talán.
Ittas huligánok randalíroznak a lépcsőházban..., ennyit elég bejelenteni.
Továbbá a közlekedő-menekülő utakon, folyosókon tanyázni szabálysértés-tilos...
Igazából vissza is adhatod, hogy amikor ő aludna, akkor te kiülsz telefonálni, ajtót csapkodni...
Sok a panel-paraszt, akik azt hiszik mindent lehet, de meg kell őket sz-patni kicsit, hogy betartsák a házirendet.
Ezt a rádió dolgot nem értem...ők megtiltották?
B_zdmeg.. "Lépcsőházban beszélget, hívjak rá ezért rendőrt?"
Ennyi élettelen g_ci mint te nem lehet ebben az országban istenem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!