Szerintetek normális, hogy a szomszéd srác kékre festette a haját?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 21:40
11/22 anonim válasza:
Képzeld én meg is erek olyan csajt, akinek a haja és a szemöldöke is ilyen lilásra van festve. Amúgy meg az egyik legkedvesebb és legsegítőkészebb ember, akit ismerek.
Szóval tényleg, egy nyomorult hajszín alapján állapítod meg, hogy ki mennyire normális?
12/22 anonim válasza:
Kérdező: szerinted Stephen Hawking noooormális? Csak mert olyan hülyén tartja a fejét...
Istenem!
13/22 anonim válasza:
Olyanra festi, amilyenre akarja. Semmi közöd hozzá.
Foglalkozz a saját dolgoddal
14/22 anonim válasza:
A lőtéri kutyát nem érdekli! De akkor cserébe őt se érdekelje az én dolgom.
15/22 anonim válasza:
enyém is kék lenne, ha befogná a festék...de persze nem, úgyhogy rózsaszín lett :D
16/22 anonim válasza:
Bar nekem lennenek ilyen jo arc szomszedaim!
17/22 anonim válasza:
Szerintetek normális a szomszéd srác, hogy kékre festette a haját?
18/22 anonim válasza:
Igen normális, az nem normális,hogy te beleütöd az orrodat! -.-
19/22 anonim válasza:
Nekem bizony nem tetszik a kék haj!Nagyon extrém, kirívó, kevés arc amelyiknek jól áll! Persze ettől még lehet jó fej ha közelebbről ismerem, nálam jobban bejön ha valamit max. jól csinál!
20/22 anonim válasza:
Nem, nem az, szélsőségnek számít. De szerintem nem ezt akartad kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!