Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális az ilyen szomszéd?

Normális az ilyen szomszéd?

Figyelt kérdés

A szomszédom tegnap este felébresztett álmomból, mert valaki öngyilkos lett és leugrott. Mondom, most akkor mivan akkor? Olyan ideges lettem, hogy rácsaptam az ajtót az ogréra. Szerencsére még nyugodtan vissza birtam aludni.

Kérdem én, hol élünk? Szerintetek ez normális, hogy este 8 órakor fel zavar álmomból?

2017. máj. 1. 16:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%
nem
2017. máj. 1. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Hány éves vagy? 2? Szerintem se normális, hogy 8-kor alszol.
2017. máj. 1. 16:30
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Te vagy a fura szerintem ne haragudj..

Minek alszol este 8kor 1.

2. Gondolom azt hitte hogy fent vagy még mivel felnőtt emberek általában 8 órakor még ébren vannak...

2017. máj. 1. 16:36
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem normális, aki este nyolckor már alszik.
2017. máj. 1. 16:36
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Hogy tud valaki leugrani miutan ongyilkos lesz?
2017. máj. 1. 16:56
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Gondlom azt hitte, hogy 8-kor fennt vagy, nem vagy 3 éves.

Plusz, azért valaki öngyilkos lett, az komoly dolog. Lehet jóba voltál vele.

2017. máj. 1. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Miért? Jobb, ha a rendőrük ébresztenek fel? Ilyenkor jön a szirénázás, a helyszínelés, kijönnek a mentők, nyomozók, az összes szomszéd kicsődül. Komolyn elhiszed, hogy minderre nem keltél volna fel?

A szomszédod jó fej, hogy időben szólt, mire számíts. Ráadásul mivel nincs a homlokodra írva, hogy egy érzéketlen barom vagy, valószínűleg úgy gondolta mint a lakóközösség tagjának erről tudnod kell. Ezek szerint nem vagy a közösség tagja, csak egy ember akit egyedül a közös lépcsőház köt össze a többiekkel.

2017. máj. 1. 17:27
 8/16 anonim ***** válasza:
19%

Arra látom nem gondolt senki, hogy eltolt munkaideje van vagy akármi és azért fekszik korábban...

A szomszéd meg úgy látszik nem teszi ki a lábát a házból és nem látja, hogy az emberek manapság pont telibe szarják mi van, mert ezer gondjuk van.

2017. máj. 1. 18:23
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Az ilyen idegbetegeket, már korán lefektetik az anyukájuk.
2017. máj. 1. 19:04
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Engem utoljára általános iskolában csúfoltak amiatt, mert fáradt voltam, és korán lefeküdtem.
2017. máj. 1. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!