Normális az ilyen szomszéd?
A szomszédom tegnap este felébresztett álmomból, mert valaki öngyilkos lett és leugrott. Mondom, most akkor mivan akkor? Olyan ideges lettem, hogy rácsaptam az ajtót az ogréra. Szerencsére még nyugodtan vissza birtam aludni.
Kérdem én, hol élünk? Szerintetek ez normális, hogy este 8 órakor fel zavar álmomból?
Jézusom, eddig azt hittem, ez az a kategória, ahová még járnak normális emberek, de már látom, itt is ilyen kötekedés megy :D Mert mi van akkor, ha 8-kor aludt? Képzeljétek, velem is volt olyan, hogy egyik este pl. nem tudtam aludni és kb 2 és fél órát aludtam, 6-kor keltem, elmentem az iskolába, 7. óra után hazaértem, megebédeltem meg fürödtem egyet és délután 4-kor már ágyban voltam és másnap reggel 5-ig kb úgy aludtam, mint a bunda..
Az komoly, ha ti azért beszóltok valakinek, mert nem akkor alszik, mint ti :D
Vagy az pl. senkinek nem is jut eszébe, hogy mondjuk amig ti ráértek 10-12 között lefeküdni, mert 6-7 körül keltek, addig ő pl. hajnalra jár be dolgozni, ezért kell már korán elaludnia?? Kretének.
Figyelj, örülj, hogy nem a zsaruk ébresztettek.
Egyébként nyolckor aludni? hány éves vagy, 10?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!