Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális az ilyen szomszéd?

Normális az ilyen szomszéd?

Figyelt kérdés

A szomszédom tegnap este felébresztett álmomból, mert valaki öngyilkos lett és leugrott. Mondom, most akkor mivan akkor? Olyan ideges lettem, hogy rácsaptam az ajtót az ogréra. Szerencsére még nyugodtan vissza birtam aludni.

Kérdem én, hol élünk? Szerintetek ez normális, hogy este 8 órakor fel zavar álmomból?

2017. máj. 1. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom, eddig azt hittem, ez az a kategória, ahová még járnak normális emberek, de már látom, itt is ilyen kötekedés megy :D Mert mi van akkor, ha 8-kor aludt? Képzeljétek, velem is volt olyan, hogy egyik este pl. nem tudtam aludni és kb 2 és fél órát aludtam, 6-kor keltem, elmentem az iskolába, 7. óra után hazaértem, megebédeltem meg fürödtem egyet és délután 4-kor már ágyban voltam és másnap reggel 5-ig kb úgy aludtam, mint a bunda..

Az komoly, ha ti azért beszóltok valakinek, mert nem akkor alszik, mint ti :D

Vagy az pl. senkinek nem is jut eszébe, hogy mondjuk amig ti ráértek 10-12 között lefeküdni, mert 6-7 körül keltek, addig ő pl. hajnalra jár be dolgozni, ezért kell már korán elaludnia?? Kretének.

2017. máj. 1. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

Figyelj, örülj, hogy nem a zsaruk ébresztettek.

Egyébként nyolckor aludni? hány éves vagy, 10?

2017. máj. 1. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Talán azért fekszik le korábban, ti kis rikácsoló varjak, mert esetleg korán megy melóba. Nem mindenki olyan kis kocka gyermekecske, mint ti, hogy hajnali 4-ig CS-zik. ;]
2017. máj. 2. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Arra nem gondoltok hogy a kérdező másnap korán reggel kel? Mondjuk hajnali 3-kor? Egyébként nem, az ilyen nem teljesen százas. Ha meg lesz rá alkalmad, akkor majd játszd el te is ezt, és nézd meg hogy mit fog reagálni.
2017. máj. 2. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Hajnal 3- as kelésnél is elég 10-kor lefeküdni.
2017. máj. 10. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Kösz hogy lepontoztatok kedves 10 évesek! Egyébként nektek nem mindegy hogy a kérdező mikor fekszik le?
2017. máj. 10. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!