Szomszéd sterimoval locsolja a falam, mit csináljak vele most már?
Én a Sterimo megfelelő részét behelyezném a szomszéd ánuszába, és addig nyomatnám neki, amíg el nem kezdené sugárban hányni a vizet.
Viccet féltertéve, adj neki két csicskalángost!
Kérdező! #1 vagyok.
Király vagy, végre, valaki, akinek nem csak a pofája jár. Feljelentett, naés akkor mi van? A Yardon kb annyit mondhattak neki, hogy a legkisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy neki kicsit csöng a füle, meg zsibbad az álla. Tojnak rá nagyívben, tapasztalatból tudom. Hacsak nem vertél oda akkorát, hogy állkapocs törött, fog kifordult, vagy beszakadt a dobhártya.
De nem hiszem, szerintem te is azt csináltad, mint amit én szoktam, hogy egy laza állas, meg egy light saller, első körben figyelmeztetés gyanánt.
Nem feltételezem rólad, hogy egyből egy Сергей Ковалёв szintű, romboló erejűvel keztél volna, amitől egy átlag ember feje leszakadna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!