Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Sose fogok tudni elköltözni?

Sose fogok tudni elköltözni?

Figyelt kérdés

110-140 ezres fizetésem van (forgalomtól függ)

Ennyiből esélytelen elköltöznöm külön.Párom nincs.

Legjobb barátnőmmel össze költözhetnék,de ő annyira bizonytalan anyagilag,hogy félnék rám maradna a fizetni való néha.

Kb a fizetésemmel egyenlő vagy több egy albi plusz rezsi és nem is BP. Hanem vidék.

Kertesbe szeretnék menni, igazából itt lakás és kertes között albi árakban nem sok különbség van.

Rakok félre folyamatoson.

Itthonra pénzt nem adok le, csak bevásárolni szoktam max egy 10-em megy el itthon. Anyum többet nem akar,hogy költsek ide. Pont ezért félre rakok. Van egy kutyám is akit én látok el 100%.

Szeretnék külön költözni,de esélyt sem látok. Max pár év múlva addigra annyit legyűjtök,hogy kivegyek egy albit és fizuból meg a félre tett pénzből kitudom egészíteni. De idővel az a pénz is elfogy.

:(

Nem tudom, örökké itthon fogok ragadni szerintem.

2017. ápr. 15. 17:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hajítsd ki magadat idióta!

Azok szülnek korán akik nem akarnak dolgozni,majd a férjecskéjük eltartja őket, ők meg otthon vezetik a háztartást meg gyereknevelés, köszz nekem más céljaim vannak.

21. században élünk.

Csomó ismerős 22-25 évesen szült,de egy napot nem dolgozott egyik sem. Jó részük bevallotta,hogy büdös neki a munka csúnya szóval.

2017. ápr. 18. 17:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Attól még mert utálod a kutyákat képzeld sok férfi szereti őket. Speciel vannak kutyás FÉRFI ismerőseim, ugyan úgy imádják a kutyáikat mint én a sajátom és 15 éve velem élő kutyát egy pasi kedvéért sem dobnék utcára, akkor egyedül maradok!!
2017. ápr. 18. 17:21
 13/20 anonim ***** válasza:

"25 évesen nincs komoly kapcsolatod? Ez elég szégyen! Másnak már gyereke van!"

Oszt kinek? 25 múltam, se az általános iskolás osztályból nincs senkinek gyereke (csak 2 cigánynak), se a középiskolásból, az egyetemi csoporttársaim közül meg egynek.

2017. ápr. 19. 21:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Túl régi módi a kedves válaszadó, utolsó :D

Mai világban azért nem lehet megtenni,hogy 25 évesen gyerek, mondom akinek van ott a férjecske pénzes és majd eltartja őket.

2017. ápr. 20. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:

De amúgy lehetne most is 25 évesen gyereket vállalni, csak az a baj, hogy ma már elvárt az, hogy valakinek 25 évesen már saját háza/lakása/albérlete van. Még 20 éve is simán együtt élt egy házban 2-3 generáció, én is úgy születtem, hogy anyukám szüleinél élt a család lényegében.

Ha nem kell albérletet/hitelt fizetni, akkor azért lényegesen egyszerűbb két fizetésből "kigazdálkodni" a gyereket.

2017. ápr. 20. 20:21
 16/20 A kérdező kommentje:

Nekem nem lenne akkora probléma ha a szüleimmel kéne laknom,ha egy nagyobb kertes házban laknák ahol mondjuk egy emelet az enyém ahol van fürdő,esetleg nappali rész,plusz háló vagy lenne egy kis vendég ház és oda ki költözni.Tehát eltudnék szeparálódni kicsit.

Igen régen több generáció lakott együtt,de régen másabb volt teljesen minden.

De mivel panellakásban lakunk így azért más.

2017. ápr. 21. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Épp hogy fordítva van az USA-ban, pár évtizede 18 évesen szinte kötelező volt elköltözni a gyereknek, önállóan élni. Most meg minden harmadik 18-35 éves a szüleinél lakik.
2017. ápr. 21. 21:26
 18/20 A kérdező kommentje:

Mamáméknál is több generáció élt együtt.

Sajnos régen még megtudta tenni sok ember,hogy házat,lakást vesz,más volt minden.

Mai világban mint írtam a fizetések annyik mint egy albérlet, így nem lehet külön menni.

Minimum 200-250 ezres fizu kéne ahhoz,hogy rendes külön albérletbe menjen az ember.

Ha már külön megyek,nem azért fizetnék,hogy a fél fizetésem elmenjen és hogy 3 másik emberrel éljek együtt,akiket nem ismerek.

Akkor inkább szülők.

Sajnos a mai világban ellehetetlenítik a dolgokat,sajnos.

2017. ápr. 22. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:

"Épp hogy fordítva van az USA-ban, pár évtizede 18 évesen szinte kötelező volt elköltözni a gyereknek, önállóan élni. Most meg minden harmadik 18-35 éves a szüleinél lakik."

18 évesen még csak nem is nagykorú az USA-ban, nemhogy KÖTELEZŐ lenne elköltöznie :DDD

2017. ápr. 22. 15:09
 20/20 anonim ***** válasza:

"18 évesen még csak nem is nagykorú az USA-ban, nemhogy KÖTELEZŐ lenne elköltöznie :DDD"

Nem törvényi szinten kötelező, hanem a szülők és a társadalom is elvárta hogy 18 évesen önállósodjon. Pl. egyetemre ment és akkor már nem otthon volt.

De amúgy felnőttnek számít 18 évesen a legtöbb államban, szavazhat is, a 21 év az alkolholra vonatkozik.

2017. ápr. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!