Csak én nem akarok elköltözni azert hogy több pénzem legyen?
Nalam nem első a pénz
De rajtam kívül sokan az orszag tulso vegen vagy külföldön képzelik el a jövőjüket. Csak én nem?
Nem csak te,sok ilyen van még.
De én is Angliában képzelem el magam,kozmetikusként dolgoznék ott.
Én Ny.Európáról beszèlek.
Viszont meg fogsz lepődni, mert van pár dolog ami jobb otthon mint Londonban.
Bírom, hogy a kérdező arra kíváncsi, hogy van-e még olyan személy aki nem külföldön képzeli el a jövőjét, erre azonnal idecsődül minden külföldi magyar Párizsból, Londonból, Bécsből, Amszterdamból, hogy azért vannak kint mert Magyarország megélhetetlen.
Holott mindkét szülőm a 0-ról kezdte, mégis volt annyi eszük, hogy nem költekeztek tól, nem vettek fel feleslegesen hitelt, és raktak félre pénzt, és ma már a csótányos albérletet kertesház, a Ladát pedig Ford váltotta fel.. Pedig egyikük sem jegybankelnök, vagy politikus. De ma már az a trend, hogy inkább külföldre szaladnak alja munkát végezni, és ujjal mutogatnak vissza.
Mindenki elvárja, hogy jóléti államban éljen de sajnos úgy tűnik, hogy ehhez senki sem akar hozzátenni ez pedig alulról bomlasztja az egész rendszert. Persze lehet politikusokra is mutogatni -ami jogos- de mikor már a tanárok is azt mondják, hogy tanuljunk nyelvet és menjünk külföldre, akkor ne csak fentre mutogassunk, hanem lentre is.
"Viszont meg fogsz lepődni, mert van pár dolog ami jobb otthon mint Londonban."
Jobb a lecsó pl.
költekeztek túl*
Csak arra akartam célozni, hogy Magyarországon is meglehet(ne) élni, legfeljebb nem úgy, mint Londonban. De a több százezres kivándorolt munkaerővel, idővel itt is javulna a helyzet, persze ez nekik nem érdeke, a személyes érdek előbbre kerül a közösnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!