Csak én nem akarok elköltözni azert hogy több pénzem legyen?
Nalam nem első a pénz
De rajtam kívül sokan az orszag tulso vegen vagy külföldön képzelik el a jövőjüket. Csak én nem?
A pénz egy eszköz. Egy eszköz ahhoz, hogy nyugalomban és kényelemben élj, s majd legyen nyugdíjad is, valamint a gyerekeidnek is megadhass mindent. Ha jobb ellátásra szorulsz, megvehesd, s ne legyen gátja a pihenésednek, kényelmednek.
Így nem nem első a rangsorban, azonban, amíg mindezt pénzért adják, addig szükség van rá, és meg kell érte dolgozni.
Nem értem az olyan embereket, akik önként vetik el a jelenlegi és a jövőbeli lehetőségeiket csak azért, mert egy kis átmeneti kényelmetlenséggel (több munka vagy költözés) járna.
Ugyanis nagyon nehéz kiegyensúlyozottnak lenni, ha tudod, hogy nem lesz nyugdíjad (30-on fölül senkinek nem lesz), ha nem futja olyan ételre/iskolára/lakókörnyezetre/szórakozásra/életminőségre, ami kielégítő.
De gondolom, aki nem másokkal megy lakni, hanem van valamennyi pénze, az meg azt mondja, hogy jó Londonban.
Legalábbis az én angolul nem tudó ismerőseim, akik gyárban dolgoznak, azt mondják, nincsenek ott jó fodrászok, rosszak az orvosok, minden szar.
Aki meg úgy ment ki, hogy volt pénze, anyanyelvi szinten beszélt, annak csak annyi volt a baja, hogy az időjárás nem tetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!