Csak én akarok ennyire elköltözni az országból?
Egyszerűen annyira idegennek érzem az egész országot. Leginkább a cigányok miatt akarok elhúzni innen de jó messzire mert egyszerűen nem lehet végigmenni anélkül az utcán, hogy ne kötnének bele az emberbe (sz.sz.b. megye....).
Alig várom, hogy Angliában éljek (nem Londonban hanem valahol a környékén, tehát nem a legnagyobb nyüzsgésben.)
Igen, tudom ott is vannak olyanok mint itthon a cigányok de azért az egy teljesen másik szint ehhez képest mint ami itt van.
Csak én vagyok így ezzel, hogy alig várom, hogy elhagyjam az országot? Ez baj?
Ha meg itthon olyan helyre költözöl, ahol nincs cigány, ott meg utolér a NAV, meg a TB, meg a bank a kamatokkal, bkv ellenőrök, mindenféle jutalékos rendszerben dolgozó pénzbeszedő t.tűláda...
Ez egy olyan ország lassan, ami élhetetlen, az emberből kiszedik az összes spórolt pénzét, irreálisan drága minden, és tönkretesznek mindent, ami a kis embereket éltetné.
Itt csak politikusnak éri meg lenni, polgármesternek, vagy ezek s.ggét nyaló valamilyen vállalkozásnak.
Teljesen igazad van.
A hideg ráz, mikor pár őrült azt hangoztatja hogy az sem egy Hawaii.De mégiscsak jobb mint itthon 30 ezerér gereblyézni...
Szerintem meg mindenkinek szive joga eldonteni, h hol akar/tud elni.
Nekik nem kene leszolni teged, amiert el akarsz menni, de neked sem kene kirohogni azt, aki marad(ni akar).
Mindenki ugy sem johet el!
Egyebkent megertelek, tudom, h miert akarsz eljonni.
Nem vagy egyedül, én is hasonlóképp érzek. Engem nem is a cigányok zavarnak annyira, hanem az egyre nehezebb anyagi körülmények. Ha csak egy időre is, szívesen kimennék dolgozni, hogy rendberázódjak pénzügyileg, mert sajnos, egyre nehezebb a megélhetés, hónapról hónapra kell élni, félrerakni lehetetlen. Egyhamar pedig jobb itt nem lesz / politizálni most nem akarok /.
Úgyhogy amennyiben lesz rá lehetőséged, próbáld meg külföldön a boldogulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!