Sose fogok tudni elköltözni?
110-140 ezres fizetésem van (forgalomtól függ)
Ennyiből esélytelen elköltöznöm külön.Párom nincs.
Legjobb barátnőmmel össze költözhetnék,de ő annyira bizonytalan anyagilag,hogy félnék rám maradna a fizetni való néha.
Kb a fizetésemmel egyenlő vagy több egy albi plusz rezsi és nem is BP. Hanem vidék.
Kertesbe szeretnék menni, igazából itt lakás és kertes között albi árakban nem sok különbség van.
Rakok félre folyamatoson.
Itthonra pénzt nem adok le, csak bevásárolni szoktam max egy 10-em megy el itthon. Anyum többet nem akar,hogy költsek ide. Pont ezért félre rakok. Van egy kutyám is akit én látok el 100%.
Szeretnék külön költözni,de esélyt sem látok. Max pár év múlva addigra annyit legyűjtök,hogy kivegyek egy albit és fizuból meg a félre tett pénzből kitudom egészíteni. De idővel az a pénz is elfogy.
:(
Nem tudom, örökké itthon fogok ragadni szerintem.
én is hasonló helyzetben vagyok, de én kicsivel többet keresek a minimálbérnél, tehát szerintem te még így is jobban állsz.
én is itthon egy 10est adok le, bár nálam azért még ezt is keveslik(egyrészt jogosan, de másrészt ilyen hozzáállással tényleg nem jutok semmire, ha még többet adnék).
azt mondjuk nem írtad, hány éves vagy...én 25, és igen, én is gáznak érzem a dolgot, de én mondjuk már autót is tartok fenn, tehát nehezebb, de munkámhoz meg szükséges...
ha nincs más választásod, akkor csak várni tudsz.
ahogy látom, neked azért szülői oldalról lenne segítséged, de szerintem az sem lenne megoldás, ha mondjuk anyud segítene ki, ha esetleg nem elég a fizetésed hó végéig, nem jó belemenni az ilyen bizonytalan dolgokba, akkor már inkább otthon.
25 leszek idén.
Nem egyszerű,tényleg csak várni tudok.
Hát segítenének anyumék. Csak idegennel nem költöznék össze,főleg,hogy olyan embert találni aki elviseli a kutyát nehéz.
Legjobb barátnőmmel meg tök szívesen,csak tényleg nála bizonytalan a dolog.
Akkor csak a várás maradt :/
Eddig is ismerkedtem,de nem jött össze kapcsolat, amúgy sem költöznék össze egyik napról a másikra,ha lesz párom. Azért ez nem így működik.
Lakáshitelhez is kell önrész mellesleg rohadt sok feltétele van.Ez volt az első amin elgondolkodtam,de 1-2 millió önrésszel rendelkezni kell ha nem többel,mert ugye attól függ mennyibe kerül a ház/lakás amit venni szeretnék.
Nos elég sok rossz tapasztalat van a környezetemben ami miatt nem akarok idegenekkel össze költözni.
Volt kutyás barátom aki mesélte ő is össze költözött egy lánnyal meg egy fiúval. Állatbarátoknak mondták magukat ahhoz képest kiderült,hogy a kutyáját terrorizálják míg dolgozott. Na köszönöm ezt nem szeretném, és nem egy ilyet hallottam!
A másik,hogy hiába van zárható szobád vannak akik betörnek így is, lopják a dolgaidat stb stb.
Ezt sem szeretném!
Arról nem beszélve,hogy sok a trehány ember, kolléganőm a párjával meg egy idegennel lakott egy albiba és konkrétan kolléganőm volt az aki állandóan takarított pakolt párjával vásároltak be, a drága lakótárs,meg szart bele mindenbe.
Fel vagyok nőve képzeld el,de a fenti okok miatt nem szívesen költözök el,mert akkor már jobb itthon,minthogy cseléd legyek,kiraboljanak,kutyámat terrorizálják.
Mellesleg olyan helyre költözni ahová az albiba engednek kutyát és a lakótársakat sem zavarja rohadt nehéz!!
Azt írtad raksz félre folyamatosan aztán még az önrész sincs meg?
Rakj félre havi 80 ezret minimum. Nyiss 1-4 darab 20 ezres, 4 éves lakástakarékot, ott kapsz 10% kamatot 4 év múlva lesz 4-5 millió forintod az elég önrészre és kapsz mellé hitelt is.
Igen, december óta, kb 280 ezrem van így félre rakva.
Mivel tavaly kerültem olyan munkahelyre,hogy tudjak is félre rakni, mert eddig jó részt 50 ezres fizetésű munkahelyeken voltam.
Megkapom a fizut csak annyit költök ami muszáj, kutyára,telószámla,itthonra szoktam vásárolni ugye,magamnak sampon, tisztálkodási szerek stb.
Most tavasszal vettem 2 cipőt,mert minden cipőm szétjött. 3-4 évesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!