Lehet negatív következménye? "megégettem egy gyereket" bőv lent.
Ma egy gyors szellőztetésre kinyitottam az ablakot, majd leültem és rágyújtottam egy cigarettára. Egy szomszéd gyerek (rendszeresen meglop minket) hazafelé az iskolából ismét benyúlt a konyhaablakon.. felugrottam, elkaptam a kezét, másikkal pedig rá akartam ütni, de sikeresen kiesett a parázs a cigiből, amit hirtelen észre sem vettem, azt hittem az ijedtség miatt ordít a gyerek hosszú másodpercekig.
Félek, hogy feljelentenek, nem akartam megégetni a kezét. Párom szerint megérdemelte, ő azt mondta bele kellett volna nyomni neki jó erősen a csikket(bár ő nem dohányzik)
FÉLEK MI LESZ HA FELJELENTEK?!
1. nem fog eljelenteni.
2 mi a bizonyítéka arra, hogy te nyomtad a csikket a bőrébe?
Lop? Gratulálok neki. Elhiszem, hogy megijedtél, de valljuk be, szerinted is megérdemelte :D
Jelentsd fel te Őt! Lop!
Ti vagytok az üvegszilánkosok?
:D
Elsőnél a pont.
Különben is, mit fog mondani? Benyúltam a szomszéd ablakán, erre megégetett? Akkor meg fogják kérdezni, hogy miért tetszett benyúlni az ablakon? Megengedték?
rakd olyan magasra az ételt, hogy ne tudja elérni
akkor leszokik a benyúlkálásról
följelenteni nem tud, nincs bizonyítéka ellened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!